Soria: 'Op donderdag spelen we een finale'

JesseTH, 23-02-2020 om 23:00, 1681 views, Marca |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

David Soria, doelman van Getafe, maakt zich ondanks de 0-3 nederlaag tegen Sevilla geen zorgen richting donderdag. Dan treffen Ajax en Getafe elkaar in de Johan Cruijff ArenA, waar een plek in de volgende ronde van de Europa League op het spel staat.

'Het zorgt ervoor dat we alert zijn', spreekt Soria tegenover Marca. 'Met dat resultaat zouden we eruit liggen. Het is niet nodig om je zorgen te maken. We hebben verloren van FC Barcelona en Sevilla en gaan donderdag niet alles winnen of verliezen.'

De goalie kan niet zeggen dat de nederlaag van zondag onverdiend was, maar een dusdanig grote uitslag had volgens hem ook niet gehoeven. 'Het was moeilijk om resultaat te halen, maar het had geen 0-3 hoeven worden. We komen uit een goede maand en hadden geweldige tegenstanders voor ons. Op donderdag spelen we een finale.'

En naar die finale leven de spelers van Getafe met een goed gevoel toe, we laat Soria weten. 'We blijven erg kalm. Het team staat met beide voeten op de grond. Ik zie niemand die er niet bij is met zijn hoofd', aldus de keeper.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ansjo
Nou Getafe is al door hoor. Je bent haast gek als je voor die wedstrijd een kaartje hebt gekocht. Het wordt denk ik alleen leuk om te kijken als de Ajacieden spelers van Getafe de wedstrijd uit gaan schoppen. Knok partijen. Laat maar gebeuren.
0 0
AjaxDaniel
Schandalig hoe we van die club hebben verloren. Geen eens een schot op doel. In de zomer mag Marc flink de bezem door de selectie halen. Donny, Onana en Nico zullen waarschijnlijk vertrekken en Ziyech is al weg. Ben benieuwd waar hij mee komt.
1 0