Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Wormuth over Getafe: 'Zo wil ik onze spelers niet zien'

BartVeenstra, 21-02-2020 om 14:55, 5073 views, Heracles Almelo |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Heracles Almelo-trainer Frank Wormuth vindt dat zijn spelers deels een voorbeeld moeten nemen aan Getafe CF. De Spaanse ploeg won donderdagavond met 2-0 van Ajax. Een zege die werd bereikt door hard voor elkaar te werken, maar ook door theatraal gedrag te vertonen. Dat laatste gaat er bij de oefenmeester niet in.

'De bereidheid om te lopen, om kilometers af te leggen, was een voorbeeld voor ons. Dat was een ongelooflijke prestatie van Getafe', zegt Wormuth op de officiële website van Heracles Almelo. 'Maar veel andere zaken vond ik unfair en theatraal. Zo wil ik onze spelers niet zien, dat was geen voetbal.”

Heracles Almelo presteert de laatste tijd wisselvallig en dat komt volgens Wormuth vooral omdat de ploeg tijdens wedstrijden niet constant speelt. De ploeg wisselt goede fases af met mindere fases. Richting Ajax zal de ploeg de hele wedstrijd bij de les moeten zijn. 'Ajax is een klasse beter, dat weten we. Maar we hebben, na wedstrijden tegen Ajax, altijd een goede serie gehad. Daar hopen we nu weer op.'

Heracles Almelo moet het zondag tegen Ajax doen zonder Robin Pröpper (geblesseerd en geschorst), Navajo Bakboord, Jesper Drost (beiden knie), Dabney Dos Santos (spierblessure) en Joey Konings (enkel). Het duel in Almelo begint om 16.45 uur.

Denk jij dat Ajax met 1-2 wint op bezoek bij Heracles? Zet in en krijg 8,40 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
ik vind t nogal makkelijk scoren van die duitser, want bij welke club in Nederland willen de fans nou afbraakvoetbal zien? Ja, in Eindhoven en Groningen misschien, maar die oorden liggen aan de verkeerde kant van de grens.
0 0
dennisindoor
Ik hoop dat Heracles dezelfde intensiteit laat zien als Getafe... wordt tijd de mooi weer voetballers bij Ajax eens gaan werken voor hun geld....
1 -3
ajaxminimax
Mooi dat hij dit zegt. Tuurlijk was Ajax slecht gister, maar dit gedrag sloeg werkelijk alles. Hier moet keihard tegen op worden getreden
1 0
JordyAjacied
Zo is het, hard werken zal je moeten doen tegen ons, alleen maar respect daarvoor, maar dat van gister was heeeeeeeel erg sneu en zeker op één van de grootste platformen in het voetbal.
0 0
PierreHeno
EL is inderdaad loopgraven voetbal waar je in de CL de Catwalk loopt.
0 0
Bramble1988
Altijd fair en zeggen waar het op staat, schappelijke vent!
1 0
Redrum
Mooi van Wormuth dat hij gewoon benoemt dat hij dit soort theatraal gedrag niet wil zien bij zijn spelers. Hier heb ik wel respect voor. Er vol op klappen tegen Ajax is prima, maar dat laffe spelbederf heeft niets met voetbal te maken.
4 0
Radie125
wordt lastig een benauwde 1-2 overwinning voor Ajax
0 0
wladimir
Dat wordt nog heel lastig.
0 0