Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Deyverson ontkent provoceren: 'UEFA zal spreken'

BartVeenstra, 21-02-2020 om 07:55, 9316 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Getafe-spits Deyverson ontkent dat hij de supporters van Ajax na het maken van zijn treffer in het Europa League-duel met de Amsterdamse club heeft geprovoceerd. Nadat de aanvaller scoorde, kreeg hij een aansteker tegen zich aangegooid en daar baalt hij van.

'Ik heb niemand geprovoceerd. Ik heb een doelpunt gemaakt en vierde het met de tatoeage van mijn vrouw, dat is het. Maar het doel waarin ik scoorde was nu eenmaal dicht bij het uitvak', citeert Voetbal International de spits. Deyverson werd geraakt door een aansteker en ging met veel pijn naar de grond. 'Ze gooiden iets tegen me aan, heel hard. Het deed me veel pijn. De UEFA zal spreken. Ik hoef me hier niet slecht over te voelen, dat moet de fan die iets gooide doen. Het was slecht van de supporter. Voetbal is iets moois, dit hoort daar niet thuis. Het moet vriendschappelijk zijn.'

Toen het rustsignaal klonk, zochten meerdere Ajacieden Deyverson op. 'De doelman van Ajax, Bruno Varela, is mijn vriend van mijn tijd bij Benfica. We hebben even gepraat en dat is het. Hij zei me dat ik rustig moest blijven en ik zei dat ik rustig was. Maar zijn ploeggenoten kwamen ook met mij praten en ik ken deze jongens niet. En zij kennen mij ook niet. Ik respecteer iedereen en heb het al vergeven. Ik ben hier om te blijven werken en vechten. Ik ben geen ster, ik zal altijd het maximale moeten geven.'

Getafe CF won de wedstrijd uiteindelijk met 2-0 en dat is voor Deyverson op dit moment het belangrijkste. 'Ik ben heel gelukkig. De tweede ontmoeting zal nog heel moeilijk worden, maar we kijken eerst uit naar zondag, wanneer we een heel zware wedstrijd tegen Sevilla spelen. We moeten blijven werken. Of Ajax favoriet blijft? Dat weet ik niet. We gaan naar Amsterdam om te genieten en om hard te werken.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jariiii
HIj heeft het al vergeven? Droeftoeter.
1 0
Kaatje
Ik hoop dat de UEFA wel alle beelden te zien krijgt, zoals waar de provocatie duidelijker dan duidelijk te zien is. En dat de volgende scheidsrechter wel kan zorgen voor controle. En niet dat weer over een jaar naar buiten komt dat in een 'geheime' meeting van (inter)nationale scheidsrechters iedereen vindt dat....
Donderdag moet het dus gebeuren. Hoop dat alle spelers gefocust zullen zijn maar vooral blijven. Ze weten dat de druk groot is maar dat moet echt even uit het hoofd. Hoop dat Promes een halve wedstrijd mee kan doen, je weet maar nooit.
Zondag pakken om de restjes frustratie weg te voetballen. Mooie pot voetbal en winst is nu waar het om gaat. Zelfvertrouwen. Belangrijk.
1 0
Peewee
Ge(L)affe is de juiste ploeg voor Ajax om iedere keer weer kermend voor de 16 neer te gaan .... als ze niet willen voetballen dan maar een vrijetrapspecialist erop zetten! Lasse zin om nog een keer een wedstrijdje bij Ajax mee te doen????
1 0
JariJari
Zullen we landmijnen plaatsen voor de return? Natuurlijk weten de Ajax spelers waar ze liggen ;)
0 0
DMDTagz
Ik gun spelers niet snel een zware blessure maar ik hoopte tijdens die wedstrijd best wel op een misstap van hem met bijbehorende knak.
0 0
Eastwood
Wat een relnicht is dit toch. Hij haalt het bloed onder je nagels vandaan. Reden te meer voor de Griekse god om uit zijn dip op te staan en deze Spaanse grafclub met 5-0 de Johan Cruijff Arena uit te lellen.
1 0
Cruijffthebest
Zelden zo'n matennaaier gezien in mijn leven, echt een hele vieze smerige rat.
Hoop dat we volgende week een echt goede scheids krijgen die al die ratten van Getafe keihard aanpakt, ook al weet ik zeker dat zonder een wonder Ajax uit de EL wordt geknikkerd!
1 0
AFCA1961
Smerige rat dat ie is......ik zal me die walgelijke tronie van hem nog lang herinneren met dat tongetje. Mag hopen dat ie volgende week eens zwaar aan de beurt komt in de Arena die ploert.....90 minuten uitfluiten die rat.
1 0
TontoKarnaggel
Mijn hypocritie meter slaat zojuist op tilt....
2 0
Radie125
Gewoon een bloedzuiger ik mag dat wel
1 -11
Duif63
Ik heb hem 10x liever dan Babel.
0 -5
Suarez16_
Ze zeggen wel eens dat er geen homo's in de voetballerij zijn, maar dit is er toch echt eentje hoor. Wat een flikker.
4 -2
VoorOnzePloeg
Pipo
5 0
Gregoboy
Ook DIT is onderdeel van hun manier van spelen.
Trap er niet in en zorg dat je de emoties te boven bent want anders winnen zij!
1 0
donpedroh
Ik wou dat ze er eentje dwars in tweeën braken. Het leek wel een musical alleen dan met verschrikkelijk slecht zang en acteertalent. Bah lelijkste wedstrijd sinds jaren.
2 0
MrMartinez
Jazeker, "voetbal is iets moois". Alleen heeft het spel van deze nepfiguur en zijn ploeg niets te maken met voetbal.
4 0
Nieuwelichting
Als hij op een dag besluit het ravijn in te duiken, zal niemand zal hem missen.
3 0
PetrusKeizer
slecht gegooid. die aansteker in zn hol mikken. en dan: AANSTEKEN!
2 0
ricky10
Kijk even op YouTube en je weet wat voor clown dit is.
Dat gooien van aanstekers begrijp ik trouwens niet.
3 0
ricky10
Kijk even op YouTube en je weet wat voor clown dit is.
3 0
Juichtoon
Break a leg ..
0 0
MarLuuk76
Zum kotsen deze gast, en dom van het publiek.
2 -1
behangdelul
Mooiste was nog wel dat het eerste wat ie deed na het ter aarde storten was graaien naar die aansteker om zijn bewijs maar niet kwijt te zijn.
9 0
HilversumNoord
jankerd!
2 0
fanforeffer
Wat weer vreselijke domme mensen die gooien met een aansteker,schorsing komt eraan,dikke boete, tjonge tjonge hoe dom kun je zijn . Gooien met een aansteker dat zet zoden aan de dijk,daar help je je ploeg mee .
3 -2
Bijgoochem
Wat een ongelooflijk schijnheilige eikel... ik hoop dat die brazilianen die we binnenkort contracteren niet zo zijn
5 0
Knalpot
Ik zal je alvast waarschuwen, anthony duikelt ook wel eens niet zo overdreven als deze misgeboorte dat wel.
0 0
neutraaltje
vooropgesteld dat het belachelijke provocaties zijn, maar blijkbaar werkt het
niet alleen de spelers zijn er in getrapt maar de supporters ook.
we wisten het en toch gaan we er in mee
6 0
blava
Tv beelden spreken voor zich. 5 seconden na door de aansteker geraakt te zijn beseft hij dat hij moet vallen. Ook de expressie op zijn gezicht laat niet zien dat hij pijn heeft.

Deze avond levert alleen maar verliezers op. De scheidsrechter die compleet wezenloos over het veld liep niet begreep wat er gebeurde. Ajax dat verschrikkelijk slecht speelde met Tadic, Ziyech en Babel als exponenten, Getafe dat zich presenteerde als een stelletje clowns en vooral de trainer van Getafe die liet blijken maling te hebben aan wat voetbal eigenlijk betekent. Hij schiet hiermee in zijn eigen voet want geen enkele fatsoenlijke club will met zo'n trainer ooit in zee gaan.

Thuis maar met 6-0 winnen maar dan zonder Babel, met Tadic in de spits en met Eiting die veel voetballend vermogen heeft.
4 0
Knalpot
let maar op, opvolger van Dick Advocaat wordt Bordalas.
0 0
noppenkoning
Hij werd geraakt door een aansteker maar deed of het een mortier was.
5 0
RuffRhythim
Ja inderdaad, hoe hard komt een aansteker nou op je af van tientallen meters?
En waar was de var met al die zuigmomenten?
0 0
PetrusKeizer
"Het moet vriendschappelijk zijn". Zei de heer Deyverson. Heb echt n pesthekel aan schijnheilig gedoe.
5 0
Frank1978
Vooropgesteld: er hoort niets op het veld te worden gegooid. Maar zo'n speler. Dan ben je een getraind topsporter, maar bij werkelijk ieder klein tikje stort je ter aarde alsof je zojuist al je ribben gebroken hebt. Schaamteloos. En dan naar afloop nog "voetbal is iets moois..." beweren. Wat een zielige, misselijke vent.
7 0
Redrum
Wat deze jongen doet heeft niets met werken of vechten te maken. Dit is gewoon een jongen die liever de hoofdrol had gespeeld in Twilight dan dat hij op het voetbalveld had gestaan. Ik heb zelden zo'n walgelijke en zielige toneelspeler gezien. Misselijkmakend wat hij allemaal aan het doen was.
7 0
Frank1978
Als supporter zou ik me schamen voor zo'n figuur, al maakte hij tien goals in een wedstrijd.
0 0
HilversumNoord
wij hadden Suarez....
0 -1
Juichtoon
ja want Luis provoceerde ook de uitfans??
0 0
Redrum
Daar had ik ook een schijthekel aan als hij dat soort dingen deed. Heb me regelmatig kapot geërgerd aan hem.
3 0
Redrum
Als een Ajacied dit doet zou ik me echt kapot schamen inderdaad. Dit soort idioten wil je niet in je elftal hebben. Maar ja, clubs als Getafe hebben geen greintje trots.
7 0