Bordalás: 'Logisch dat Ajax de favoriet is'

ThijsZwagerman, 19-02-2020 om 17:25, 2591 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Getafe-trainer José Bordalás heeft Ajax bestempeld als de favoriet voor het Europa League-tweeluik tussen zijn ploeg en het elftal van Erik ten Hag. Bordalás weet naar eigen zeggen waar Ajax toe in staat is en verwacht twee moeilijke wedstrijden voor Getafe.

Op de persconferentie voorafgaand aan Getafe - Ajax, de wedstrijd die donderdagavond gespeeld wordt, werd Bordalás gevraagd welk team er volgens hem de favortiet is om door te gaan in de Europa League. ‘Getafe is voor mij altijd de favoriet. Nee, geintje’, grapte de trainer, waarna hij serieus werd. ‘We hebben een geweldig seizoen, maar het is logisch dat Ajax de favoriet is. Zowel door de historie als door het niveau van nu. Ze stonden vorig seizoen nog in de halve finale van de Champions League’, zo citeerde Voetbal International de hoofdtrainer van Getafe.

Bordalás gaf tot slot aan te weten wat hij van Ajax kan verwachten. ‘Alle voetbalfans weten waar ze toe in staat zijn. Offensief hebben ze geweldig veel potentieel en zijn perfect bekend met het combinatievoetbal. We gaan het zwaar krijgen’, besloot de trainer. 

Denk jij dat Ajax met 0-1 wint op bezoek bij Getafe? Zet in en krijg 8,60 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PierreHeno
Je kunt beter stellen dat Getafe handig gebruik maakt van het feit dat niemand buiten Spanje ooit gehoord heeft van ' Getafe'....en dat is bin Ajax wel even anders. Alleen wij zijn een Europede topploeg zonder deugdelijke bank en dat gaat ons morgen dan ook opbreken....of er moeten wonderen gebeuren.
0 0
Ajax95Duivendrecht
Het bekende psychologische spelletje is weer begonnen...
0 0
Cruijffthebest
Favoriet door het niveau van nu, zegt die gek van Getafe. Welk niveau dan? We missen nog steeds goede spelers, de betere zijn net terug ( Blind en Ziyech ) en missen wedstrijdritme, het spel is vaak niet om aan te zien, we missen extra kwaliteiten die we vorig seizoen wel hadden en teveel spelers zijn met hun hoofd bij een transfer naar een andere club.
Getafe is de grote favoriet, wie dat niet ziet mist echt de realiteit van vandaag.
0 0
Gonzo
Daar denken de bookmakers anders over. Getafe is favoriet.
0 0
Kuningast
To qualify for next round
Getafe 2.50
Ajax 1.55
0 0
JSF
Tussen de regels door: defensief liggen er kansen
0 0
Ajaxxxisdebeste
Als je scheiding maar goed zit José
0 0