Oranje oefent richting EK tegen Grieken en Wales

BartVeenstra, 17-02-2020 om 12:05, 1975 views, Ons Oranje |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Het Nederlands elftal zal richting het EK van aankomende zomer gaan oefenen tegen Griekenland en Wales, zo meldt Ons Oranje. Het complete oefenschema van Oranje is daarmee rond.

Op donderdag 28 mei neemt het Nederlands elftal het in de Grolsch Veste (Enschede) op tegen Griekenland. Dit duel begint om 19.30 uur. Ruim een week later, op zaterdag 6 juni, speelt Oranje in Rotterdam (De Kuip) tegen Wales. Ook dit duel begint om 19.30 uur.

Eerder werd al bekend dat Oranje in de aankomende interlandperiode oefent tegen de Verenigde Staten (in Eindhoven) en tegen Spanje (in Amsterdam). Deze duels staan gepland voor donderdag 26 (20.45 uur) en zondag 29 (19.00 uur) maart.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
de-Ajacied
Onnodige wedstrijden plegen roofbouw op onze topspelers
Alleen goed voor de eigen eer van Koeman
0 0
mgtow
De twee oogappeltjes van de KNVB krijgen wederom weer een lading geld toegestopt. Alsof Twente al niet genoeg gematst is tijdens en na de periode van directeur betaald voetbal Henk Kesler, geboren in Enschede(!!!!!).

En Feyenoord dan dat geheel legaal een bouwval mag bijven exploiteren. Moet de gemiddeld ondernemer eens proberen. Dan is de enige bouwval die je voorlopig ziet een heel klein celletje die je ook nog eens moet delen met Bubba.


Fuck de KNVB.
1 -1
noppenkoning
Grolsch Veste???
1 -1