'Nooit gedacht dat spelen tegen Ajax denkbaar was'

JesseTH, 14-02-2020 om 22:50, 7031 views, Marca |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Jorge Molina en José Bordalás, speler en trainer van Ajax-opponent Getafe, kijken zeer uit naar het treffen met de Amsterdammers. Het feit dat de club de kans krijgt om tegen Ajax te spelen, zorgt bij het tweetal al voor veel trots.

De al 37-jarige aanvaller heeft groot respect voor de landskampioen van Nederland, zo blijkt uit zijn teksten tegenover Marca. 'Toen ik bij Getafe kwam, had ik nooit gedacht dat het spelen tegen Ajax denkbaar was. Drie jaar later staan we er zo voor, dat zegt alles over hoe goed dingen hier worden gedaan.'

In de komende week wachten er voor Getafe wedstrijden tegen FC Barcelona en Ajax en dat betekent tweemaal een clash tussen verschillende voetbalstijlen. Getafe zelf staat niet voor sprankelend voetbal, terwijl de tegenstanders dat wel nastreven. 'Stijl is smaak. Voetbal dekt veel. Het is op zichzelf mooi. Getafe speelt erg goed en is een voorbeeld voor het voetbal', aldus Bordalás.

'We reflecteren niet, we hebben onze eigen persoonlijkheid', vervolgt de trainer. 'Het kan eruitzien als in een tekening en daarom is voetbal zo geweldig. Getafe speelde tweeënhalf jaar geleden op het tweede niveau en staat nu aan kop met de besten. En we spelen tegen Ajax, de halve finalist van de Champions League van vorig jaar.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NaarCLbeker5
Vanmiddag om 4 uur Barca tegen Getafe - eens kijken hoe onze speelstijl uitpakt tegen Getafe.
0 0
MPAjax
mede mogelijk gemaakt door de arbitrage van de UEFA
8 -1
Ajax_026
Ja dat is nu wel duidelijk niet blijven janken. Borst voor uit en door gaan. Een EL finale zit er goed in als we deze ploeg uitschakelen en het team weer in vorm raakt.
3 0
BallententAFCA
Niet met Varela op doel
0 -2