Emanuelson: 'Spelen voor dubbele punten?'

FinnDekker, 13-02-2020 om 20:45, 3173 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Door de winst van FC Utrecht op Go Ahead Eagles staan de Domstedelingen tegenover Ajax in de halve finale van de TOTO KNVB Beker. Iemand die daar wel naar uitkijkt is Urby Emanuelson, de routinier van de middenmoter met een verleden bij Ajax. 

'Het is speciaal voor mij natuurlijk, maar ook voor de mensen in Utrecht. Het leeft wel.' Emanuelson speelde in de jeugd bij Ajax en brak vervolgens door in Amsterdam. Via Italië en Engeland belandde de multifunctionele linkspoot uiteindelijk in de nadagen van zijn carrière in Utrecht.

Hij heeft overigens wel een oplossing voor de problemen wat betreft de speelkalender van de KNVB. 'Misschien spelen voor dubbele punten? Naar de finale gaan én drie punten in de competitie. Dan vliegt iedereen er wel op', grapt Emanuelson voor de camera van FOX Sports. 'Nee, het wordt moeilijk voor de KNVB, het puzzelen. Gelukkig hoeven wij er ons niet mee bezig te houden.'

Ook John van de Brom kijkt uit naar de dubbele clash met de Amsterdammers. 'We weten hoe het leeft bij de club. Nog twee keer thuis tegen Ajax, mooier kan het niet', aldus de trainer van FC Utrecht.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PierreHeno
Feyenoord heeft weer 2 thuiswedstrijden te pakken want NAC zal niet blijven kunnen stunten. KNVB zal Feyenoord ook wel graag de beker zien winnen en z.n. een scheidsrechterlijk handje toesteken.
0 0
ram
Ik zou dat serieus prima vinden.
0 0
Labrador
Haha hij roept gewoon wat een hoop denken. Laten we eerlijk wezen.. Als je moet kiezen tussen de titel of de beker...
0 0
036AFCA97
Urby heeft mn comment gelezen.
2 0
Lassie
Ach ja, hier kan je de klok op gelijk zetten.
Beide ploegen winnen nu eenmaal, dat is in de historie zovaak gebeurd.
Denk aan Twente - Ajax
0 0
GrandMasterFlex
Wij winnen allebei
0 0
ajaxdordtt
Ik ben voor.
0 0