Grote onrust bij PSV: fans bestormen hoofdingang

JesseTH, 26-01-2020 om 20:20, 5983 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Een week voor Ajax - PSV heerst er grote onrust in Eindhoven. Zondag trad PSV in eigen huis aan tegen FC Twente en dat duel leek gewonnen te worden, maar in de slotfase werd de eindstand op 1-1 bepaald. Na afloop lieten de supporters van de opponent van de volgende speelronde hun onvrede op harde wijze blijken.

De PSV-fans bestormden na afloop van de wedstrijd de hoofdingang van het Philips Stadion. De mobiele eenheid moest uitrukken en in actie komen om verdere escalaties te voorkomen. De boze fans konden het stadion daardoor niet betreden.

De woede van de aanhang lijkt vooral gericht te zijn op John de Jong, de technisch directeur van PSV. Hij stelde de huidige selectie samen én was verantwoordelijk voor het ontslag van Mark van Bommel. Op Twitter is te zien en horen hoe de fans zich laten gelden.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
ik houd me liever ff gedeist, hoewel leedvermaak me niet vreemd is. Als ik wat energie v/u Israel kan over laten waaien, dan liever positieve. Naar onze jongens toe, dus. Want we moeten nog wel ff winnen, volgende week, van deze partij brandhout - en zo goed spelen we de laatste tijd nu ook weer niet!
2 0
MankeNelis
Ik zou Toontje Lager adviseren de contracten van J. de Jong en E. Faber met tenminste 5 jaar te verlengen.
5 0
Babangida83
Vooral de aanstelling van Faber was voor mij toch wel een tikkeltje absurd. De trainer die bij FC Groningen mislukt is, ga je aanstellen bij PSV... Dat is niet heel doordacht.
4 0
Ajacied33
Hij zit nu bij SV ook wat vaagjes te praten. Blijft apart, de trainer is een passant. Maar hij geeft je wel toestemming om met de Spurs te praten, terwijl je AD dat niet wilt. Blijft apart hoor
3 0
Hans Kraay Jr.
Zou er nog iemand geknuffeld zijn?
1 0
Mikee
Ja, iemand is geknuffeld door een rubberen knuppel. Schijnen ook van die lieve hondjes en paarden te staan.
2 0
TontoKarnaggel
Neem aan dat die john de jong er net als bommeltje op een hele warme en gemoedelijke manier uit getrapt gaat worden...
0 0
Mikee
John de Jong doet het juist uitstekend op het moment. Begrijp niet dat ze zo boos zijn. Hij laat de club lekker affikken daar, kunnen ze de handen nog warmen, hebben ze tenminste nog iets.
3 0
Ajacied33
Het schijnt dat Bergwijn met de Spurs aan het praten is terwijl PSV geen toestemming daarvoor gegeven heeft. Hoorde net ergens ook dat PSV niet met de Spurs gaat onderhandelen. Kans is groot dat Bergwijn een breuk gaat forceren of dat PSV tot de zomer met een hele ongemotiveerde speler zal zitten. Alles wat binnen PSV met onrust te maken heeft juich ik van harte toe...
1 0
3*stars*3
Na zijn contractondertekening in de zomer, gaf hij in zijn 1e interview al aan dat Sevilla niet concreet werd.
Met andere woorden, hij zag Sevilla zitten maar contract bij PsV was een handige back up.

Die boertjes kunnen trouwens wel stoer doen maar hebben geld nodigZ
Haha zegt ook wel alles over Bergwijn (zag je lange tijd aan zijn lichaamstaal) en schijt dat hij aan die club heeft, om 1 week voor de topper zo’n vertrek te forceren.
2 0
ajaxxcied4life
Apart verhaal. Er moet vorig jaar haast wel iets gebeurd zijn tussen psv en kamp Bergwijn, anders ga je niet eerst opzichtig flirten met Ajax en nu een breuk forceren om alsnog weg te kunnen. Overigens heeft hij wel zijn contract verlengd eerder dit seizoen. Dat is dan ook best wel curieus.
1 0
Cupmetgroteoren
Lekkere zakelijke mindset ook, als je je door emoties laat leiden over zoiets onbenulligs. Je moet gewoon het maximale transferbedrag binnenslepen. Tenzij dit gewoon een onderhandelingstactiek is van psv, maar dat waag ik te betwijfelen, want gerbrands komt alleen met emotionele uitspattingen in het nieuws.
1 -1
Babangida83
Het zet wel een precedent. Uiteindelijk zal niemand er mee winnen.
1 0
ajaxxcied4life
Het lijkt mij inderdaad niet louter een bedachtzame koele kikker. Wel een prima bestuurder op zich maar wel emotioneel gedreven en dat is niet altijd de meest goede eigenschap van een algemeen directeur.
1 0
Cupmetgroteoren
Hij is erg machtswellustig en duldt geen tegenspraak. Voelt zich ook gelijk in z'n ego getrapt omdat bergwijn naar londen is gegaan. De man hoort een langetermijnvisie te presenteren en zich bezig te houden met hoe er extra geld kan worden gegenereerd in plaats van dit soort benulligheden. Gerbrands acteert de vaderlijke bestuurder maar is gewoon heel erg met zichzelf en z'n immage bezig.
1 -1
Babangida83
U kent Gerbrands goed?
1 -1
Cupmetgroteoren
Als ik mensen leer kennen ga ik ze doorgaans aardiger vinden en verlies ik mijn objectieve kijk op hen. Gerbrands ken ik niet goed genoeg om geen objectief oordeel te kunnen vellen: gewoon een nare machtswellustige man.
1 -1
3*stars*3
Geen paniek, het was een “warme” bestorming...
3 0
behangdelul
Lekker hypocriet allemaal. Begin van het seizoen kon het niet op in Eindhoven en nu moet alles en iedereen maar oprotten. Gerbrands is een top Algemeen directeur en ja John de Jong is een prutser. Aan de andere kant, Doan heeft ie toch mooi afgdongen. De rest is eigenlijk alleen maar rommel, maar zou ook aan van Bommel en de scouting gelegen kunnen hebben. Verder: je eigen club aanvallen: altijd -1
3 0
brullie
Vooral die laatste zin...precies dat.
0 0
Santiago
Is niet echt hypocriet. Dit is bij elke grote club zo (ook bij Ajax). Als je gedurende een lange tijd slecht presteert dan worden fans ontevreden. En terecht.
0 0
Cupmetgroteoren
Waar is dat van Gerbrands op gebaseerd dan? Op zijn periode bij AZ, een club die gewoon onder drie verschillende algemeen directeuren prima presteert? Op het feit dat ie een boek heeft geschreven? Onder Gerbrands is er bij psv gewoon al jaren pure stagnatie. Gerbrands komt op mij vooral over als een bazige dominante man die weinig tegenspraak duldt en vaak met domme emotionele opmerkingen in de media komt, zoals: wij verkopen absoluut niet aan Ajax of nu ook weer: we gaan de onderhandelingen met de spurs afblazen. Gewoon puur primitieve onderbuikreacties om in een goed licht te vallen bij de psv-supporters. Wat is in 's hemelsnaam het probleem als Faber toestemming heeft gegeven aan Bergwijn om met de Spurs te praten. Maar Gerbrands voelt zich in z'n ego getrapt en is bang dat de supporters zich tegen hem keren als ie niet met een 'ferm' statement komt. Allemaal ter eer en glorie van Gerbrands zelf. Ik vind het een nare man.
3 0
RusselWestbrook
Faber gaat daar natuurlijk helemaal niet over.
0 0
Ajacied33
Heerlijk deze crisis, gun ik deze tyfusclub van harte. Wij hebben vandaag slecht gespeeld, maar we weten allemaal dat we veel beter kunnen. Maar PSV speelt gewoon op haar max, beter kunnen ze niet. Ze zijn echt heel matig. Ik denk een vrij forse overwinning volgende week voor ons, 3 a 4-0
6 0
Cupmetgroteoren
Je moet echt een klap van de molenwiek krijgen als je als een stel debielen je zo druk gaat lopen maken om een simpel spelletje. Het is echt een sekte-achtig gedoe onder supporters.
5 -2
Cupmetgroteoren
Hoe is het in godsnaam mogelijk dat je een simpel spelletje als balletje trap zo belangrijk vindt dat je als een agressieve neanderthaler aan de poorten van een stadion gaat rammelen op zondag acht uur 's avonds. Supporters vind ik echt het meest achterlijke type mens dat er is. Het is echt het dieptepunt van de mensheid qua onnozelheid en achterlijkheid, kudde- en groepsgedrag. Ga eens puniken ofzo.
4 -1
PetrusKeizer
puniken is een heel agressieve bezigheid. vraag maar aan mn zus.
0 0
behangdelul
gefeliciteerd met je eerste relevante en goede post. mag ook eens gezegd worden.
5 -1
ajaxxcied4life
Na te zijn overbluft door FC fucking Groningen en een volkomen dwaze opstelling van Ten Hag kan ik dit allemaal wel even goed gebruiken. Naar is overigens wel het nieuws van Kobe Bryant.
2 0
3*stars*3
Helemaal mee eens en vooral met het laatste.
Triest dat een legende zo aan zijn einde is gekomen.
Toevallig ook 1 dag na een historische mijlpaal voor Lebron...
1 0
Ansjo
Als ik PSV was dan had ik Toon Gerbrands en John de Jong er allebei uit gebonjoured. John de Jong is gewoon een lichtgewicht en Toon kan alleen maar fatsoenlijk deugen.
2 0
ajax4ever01
van Bommel lacht in zijn vuistje nu
3 0
Vanzandje
Even lekker meebieden met Tottenham op bergwijn.
Niet omdat we hem nodig hebben, maar even de druk opvoeren. Ondanks dat Ajax zo kut heeft gespeeld zit ik hier toch met een glimlach.
Gemoedelijke club hoor dat PSV.
3 -2
MPAjax
waarom zou je psv een hogere transferprijs gunnen en behalve dat willen we niet nog een soort babel erbij
1 0
AjaxDaniel
Waarom zou je de druk opvoeren? Is juist beter als alleen Tottenham serieus geïnteresseerd is. Dat drukt de prijs.

Je kan echter wel interesse tonen in Mo. Dan ontploft de boel daar.
4 0
Cello
Doe maar liever niet!. Dan gaat de prijs omhoog en vangt dat Lampegat nog meer óók.
2 0
ST
Enige bescheidenheid zou ons sieren vandaag. Hier mogen we best boven staan. Zeker na een dag als vandaag. Dan even wat anders, wat doet dit op onze AJAX fansite?
4 -4
Labrador
Nee. PSV is een grote tyfusclub. Totaal geen sympathie voor dat laffe volk uit Eindhoven. Ik geniet hier met volle teugen van
3 0
Duif63
Nog één nederlaag en de crisis is bij ons net zo groot als in Eindhoven
1 -5
mgtow
Zeker niet. Psv is op het randje van zware financiële problemen. Wij niet. Verre van.
1 0
Ajacied33
Nou nee. We zijn koploper, zitten in de beker en in EU. Dat je vandaag van een matig elftal verliest doe je zelf. Totaal laten afweten op mentaliteit. Bij PSV is het gewoon een ramp, staan 5e met een campingelftal, voetbal wordt met de week slechter. Ze liggen uit de beker en EU voetbal. Wereld van verschil tov ons
4 0
Duif63
Daarom zeg ik ook nog 1 nederlaag. Als wij volgende week van Psv of de week erna van Utrecht verliezen is het ook bij ons CRISIS met hoofdletters. Zo geweldig gaat het niet.
0 -2
Ajacied33
Van PSV thuis zie ik ons écht niet verliezen, haast onmogelijk. Utrecht uit wordt lastig, maar TH heeft toch ook vandaag kunnen zien dat Traore en eventueel Eiting moeten spelen. Met andere woorden, als Ziyech er dan nog niet bij is, zal hij vast de formatie kiezen van vanmiddag na de 60e minuut. En dan zit er veel meer voetbal in en zie ik ons Utrecht wel verslaan hoor. Het is geen Real Madrid he
2 0
Duif63
We hebben 9 punten verloren in de laatste 5 wedstrijden. Dat is geen toeval. Er zit structureel iets fout. Beleidsmatig en speltechnisch.
0 -1
KingJames23
Ja het wordt wel iets lastiger als je 4 basis spelers mist die beslissend zijn.
0 0
Cello
Waarom zou het hier niet mogen staan???. Ik bedoel maar, het staat onder "voetbalnieuws".....dat is dus al het overige voetbalnieuws buiten Ajax.
3 0
Ajax#1900
Vind dit altijd zo'n onzin. Je mag best even lachen hoor. Zeker wanneer je ons seizoen vergelijkt met hun seizoen. Want daar gaat het om, het is een opeenstapeling. Gaat niet om vandaag. Psv is onze grootste concurrent normaal gesproken dus is gewoon relevant nieuws.
4 0
AjaxDaniel
Die laffe club mag flink in een crisis blijven. Enige grote successen die ze hebben behaald kwam door het jatten van onze spelers. Daarom zou het prachtig zijn als het lukt om Mo over te nemen.
3 -1
AjaxDaniel
Heerlijk, weet zeker dat Bergwijn graag naar Ajax was gekomen deze zomer. En de PSV fans waren zo zeker dat Bergwijn blij en gelukkig was dat hij was gebleven bij PSV. Dit gaat een arbitragezaak worden. Zou helemaal mooi zijn als deze transfer klapt, hij niet meer zal spelen, en in de zomer verkocht wordt voor 15 miljoen.
3 0
036AFCA97
Leuk dat het daar zo’n drama is, maar had liever gezien dat we gewoon zelf alles hadden gewonnen en we niet eens hoefden te kijken naar PSV.
2 0
Cello
Kijk jij dan nog steeds naar PSV als concurrent?. Er is nog maar 1 concurrent en dat is AZ. Maar hoe zeer we dat als serieus moeten bestempelen vraag ik me nog steeds af. De laatste weken spelen wij, Ajax, zeer wisselvallig.....maar datzelfde kan je zeggen van AZ.
3 0
AjaxDaniel
Klopt. Ajax heeft gewoon pech met blessures momenteel. AZ is eigenlijk nog wisselvalliger dan Ajax. En zodra Stengs of Boadu geschorst/geblesseerd is stort het daar helemaal in.
4 -1
Ajax#1900
Klopt, bij AZ vallen er ook nog wel 3 uit en dan blijft er niks van over. Ajax zet wel weer een mooie serie neer om het gat te vergroten.
1 -1
JariL95
We moeten toch helemaal niet naar AZ moeten kijken. Zelfs met een geheel fitte selectie moet AZ geen concurrentie zijn. Dat ze dat nu wel zijn hebben we aan onszelf te danken. Gewoon een tandje erbij aub.
3 -1
MPAjax
psv staat letterlijk in de fik
1 0
ajax4ever01
Volgende week moeten we PSV nog een extra tik geven.
4 0
goajaxgo
Ja, want we dartelen over het veld.
1 -1
Cello
Euhmmm nee, maar zij dartelen nog minder......
3 0
ajax4ever01
Nee dat is meer een eis
3 0
ajaxxcied4life
Maar is Bergwijn naar de Spurs al rond?
1 0
MPAjax
volgens hem wel:
https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/913859/-verbijsterd-psv-geeft-bergwijn-na-spurs-bod-van-30-miljoen-g-n-toestemming-.html
1 0
ajax4ever01
Dat gaat dus een arbitragezaak worden
1 0
Bjorn
Zondag onze beurt om ze een tik te geven.
1 0
JariL95
Drie punten alleen al, zou heel fijn zijn. punten verspelen zou dodelijk kunnen zijn.
1 0
Meerkoet
Ze zullen onder de indruk zijn van die pubers .... NOT!
0 0