'PEC Zwolle wilde Riedewald huren als controleur'

BartVeenstra, 24-01-2020 om 07:50, 4533 views, De Stentor |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

PEC Zwolle was korte tijd geleden dichtbij het huren van Jaïro Riedewald, zo schrijft De Stentor. De oud-Ajacied kwam tot voor kort amper aan spelen toe bij Crystal Palace en zodoende rook de middenmoter uit de Eredivisie haar kans.

Al vorig jaar werden via jeugdvriend Pelle Clement de eerste contacten gelegd met Riedewald. De linksbenige verdediger annex middenvelder kwam toen amper aan spelen toe in Londen en om die reden leek een vertrek van Riedewald uit Engeland realistisch. De Stentor schrijft dat net toen Riedewald een uitleenperiode met gegarandeerde speeltijd wilde overwegen, hij een basisplaats veroverde bij Crystal Palace.

PEC Zwolle probeerde het vervolgens bij Renatio Tapia van Feyenoord, maar de middenvelder uit Peru zette de Zwollenaren in de wachtkamer, omdat er ook interesse zou zijn van clubs uit Moskou en Glasgow. Inmiddels heeft PEC Zwolle zich versterkt met Rico Strieder. De middenvelder komt over van FC Utrecht. Strieder werkte eerder nog succesvol samen met Ajax-trainer Erik ten Hag bij Bayern München II, waarna hij door Ten Hag naar FC Utrecht werd gehaald. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!