Speler Spakenburg boos en levert tas per direct in

BartVeenstra, 23-01-2020 om 10:40, 10002 views, De Bunschoter |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Waar veel spelers van SV Spakenburg genoten van de bekerwedstrijd tegen Ajax gold dat niet voor Argjend Selimi. De aanvaller van de amateurclub maakte geen minuten en heeft om die reden zijn spullen ingeleverd bij SV Spakenburg.

De 23-jarige voorhoedespeler voelt zich in zijn eer aangetast, zo laat hij weten aan De Bunschoter. 'Ik heb mijn tas ingeleverd', zegt hij. 'Als je altijd alles hebt gegeven voor de club en er word je in de ArenA nog niet eens een invalbeurt gegund….. Dan voel je je alsof je in je rug bent gestoken en kun je er beter mee kappen.’

SV Spakenburg verloor het duel met Ajax met 7-0, al konden de meeste spelers wel genieten van het spelen van een wedstrijd in een bomvolle Johan Cruijff ArenA. Trainer Erik Meijers van SV Spakenburg liet met Jasper Beekhuis, Roy Castien en Hero van Lopik wel drie andere spelers invallen.

Doodschop tegen IJsselmeervogels

Het is niet voor het eerst dat Selimi negatief in het nieuws komt. In oktober van het vorige kalenderjaar gaf hij in de stadsderby tegen IJsselmeervogels een doodschop met een rode kaart als gevolg. Na afloop gaf hij tegenover de camera's van FOX Sports het volgende aan: 'Hoe ik het deed was niet echt slim, maar ik zou het eerlijk gezegd zo weer doen. Ik haalde niet echt door, anders zou ik hem wel blesseren. Het was meer om hem te vegen en niet om hem dood te trappen of te blesseren', aldus Selimi, die toen voor vijf duels werd geschorst.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mcatarinob
Dit was geen wedstrijd voor Selimi. Spakenburg wilde het netjes houden. Ondanks het verlies, hebben ze in de Arena genoten.
0 0
Fredschuit1
Correct me if i'm wrong, Deze speler was tot dusver basisspeler, 1 van de belangrijkste pionen van de trainer in de competitie en die ga je slachtofferen in deze wedstrijd? De mooiste wedstrijd die je maar kan spelen in je leven? Ik geef hem groot gelijk. Nederland wil tegenwoordig alléén maar ideale schoonzonen en makke schapen zien. Het lijkt op het misgunnen van.. Maar zo oogt het. Kan de historie niet..
0 -1
Ajax#1900
Hij was geen basisspeler hoor. Al maanden niet meer. Kort gezegd is het gewoon een gekkie.
0 0
Babangida83
Toch kan ik van dit soort karakters ook wel erg genieten, hoor...Er gebeurt ten minste wat ipv alleen maar spelers te hebben die allemaal braaf op een rijtje in de kleedkamer zitten. Beetje gechargeerd gezegd natuurlijk, maar toch.
2 -5
jaripettersson
Wat, volwassenen die reageren als een verwende kleuter. Ja echt leuk man, genieten.
6 -1
Red Devil
Deze zelfde idioot schopte in de derby van Spakenburg een tegenstander bijna invalide en zei na afloop dat hij dat zo weer zou doen.
Gelukkig heeft hij dat niet bij een Ajacied kunnen doen dankzij de trainer.
5 0
Redrum
Boos dat hij niet de kans kreeg om vernederd te worden ten aanzien van 53.000 man. Dat is best wel apart.
2 0
fanforeffer
Als er nog geen 3x gewisseld was heeft ie gelijk ,je moet ,als amateurclub,zoveel mogelijk spelers laten genieten van het spelen tegen Ajax in de arena.
0 -3
MáximaZorreguieta
Zo aan de minnetjes te zien zit hij ook op AS. Hallo Argjend!
0 0
johnantoni
Hugo Borst zit ook op AS, geen grap.
0 0
mgtow
Dat kan hij wel hebben. Zat clubs die van vechtvoetbal houden. Neem een Feyenoord. Die haalden toch ook gewoon die Johnston. Nou die is echt niet veel beter dan onze vrolijke vriend Argjend. Dus ik zeg: kakkerlakken haal hem maar op. Kost niks.
0 0
IboAFCA
Kutspeler
3 -2
Red Devil
Wat een pannenkoek die gozer.
Die zullen ze niet gaan missen daar in Spakenburg.
Zeker een fout stuk vis gegeten.
5 -3
Nabil
Hij komt uit Spakenburg, denk dat ze hem alleen nog maar gaan zien bij ijsselmeervogels.
0 0
PJK54
Ik denk dat de club de vlag uithangt zulke spelers kan je missen als kiespijn!!!
12 -1
geronimo
In zijn eer aangetast, typisch
2 -1
Ardoe
In z'n eer aangestast hahaha, dan neem je jezelf wel heeeel serieus. Achterlijke blauwen ook altijd ;)
6 0
mgtow
Is dat niet dat mannetje die zijn tegenstander een tijdje terug een tyfusschop verkocht en na afloop in een interview zei dat hij het zo weer zou doen?

Missen ze niks aan. Mafklapper.
11 -2
Sanalologo
Ja, staat ook in de tekst.
0 0
mgtow
Niet toen ik mijn reactie schreef.
2 -1
frisooooooo
ja dat is hij wat een mafkees
3 -1