Getafe verliest basiskracht Cabrera aan Espanyol

BartVeenstra, 20-01-2020 om 11:40, 2557 views, Espanyol |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Slecht nieuws voor Getafe CF in aanloop naar de Europa League-wedstrijden tegen Ajax. De Spaanse club is een belangrijke basisspeler kwijtgeraakt. Leandro Cabrera maakt per direct de overstap naar Espanyol, zo meldt de club uit een voorstad van Barcelona via de officiële kanalen.

Cabrera speelde dit seizoen nagenoeg alle wedstrijden namens Getafe in de basis. De centrale verdediger scoorde tot dusver drie doelpunten in 21 wedstrijden. Afgelopen vrijdagavond - toen Getafe op bezoek ging bij Leganés - scoorde hij nog een treffer in de 0-3 zege.

Ajax en Getafe treffen elkaar op donderdag 20 februari in Spanje voor de heenwedstrijd van de zestiende finales van de Europa League. Een week later, op donderdag 27 februari, volgt in een uitverkochte Johan Cruijff ArenA de return.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCAsphere
Maar Espanyol staat laatste in de Liga, terwijl Getafe vrij stabiel meedraait in de subtop. Waarom zou hij deze overgang willen maken?
0 0
NegentigMinutenLang
Bij de Pantelic Podcast had Freek het over een belangrijke speler van Getafe die een aantal clubs in de winter willen halen. Gaat dat om deze speler of kunnen er nog meer weg gaan?
0 0
Ajaxxxisdebeste
Wij missen Blind dus dat kan je wegstrepen dat 'voordeel'
1 0