Bosz verlengt contract bij Leverkusen tot medio 2022

BVeenstra, 17-01-2020 om 12:15, 2988 views, Bayer Leverkusen |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajax-trainer Peter Bosz heeft zijn contract bij Bayer Leverkusen met twee jaar verlengd, zo meldt onder meer Voetbal International. De oefenmeester staat nu tot medio 2022 onder contract bij de Duitse subtopper.

Bosz is sinds december 2018 trainer van Bayer Leverkusen. In zijn eerste maanden wist hij de club naar de vierde plek te loodsen. Daarmee behaalde de club Champions League-voetbal. In de Champions League eindigde de ploeg in de poulefase als derde, achter Juventus en Atlético Madrid. Bayer Leverkusen speelt zodoende na de winterstop in de Europa League.

Dit seizoen staat Bosz in de Bundesliga zesde, al bedraagt de achterstand op nummer vier Borussia Dortmund slechts twee punten. Aankomende zondag hervat het elftal van Bosz de Duitse competitie met een uitwedstrijd tegen SC Paderborn 07, de nummer laatst van de Bundesliga.

Denk jij dat Ajax met 4-0 wint van Sparta? Zet in en krijg 8,15 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Het duurde nogal lang voordat Bosz zijn handtekening zette onder een nieuw contract Daarom heb ik een donkerbruin vermoeden dat er een clausule in het contract is opgenomen, zo in de trant van....als Ajax mij tussentijds vraagt, wil ik weg kunnen.
1 -3
AjaxAmsterdam
Vind ik nogal ver gezocht van je.
0 0
Cruijffthebest
Jammer, de gedroomde opvolger mocht TH na dit seizoen weggaan!
1 -1
trainerdv
Ik hoop nog altijd dat we stunten met Guardiola die dan genoeg heeft van City en in een tussenjaar zit voordat hij weer naar Barca gaat :)
1 0
Justin4195
Leuk affiche voor in de Europa League dit jaar
1 0