Jonk haalt Peeters naar FC Volendam

BVeenstra, 16-01-2020 om 13:35, 5762 views, NH Nieuws |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajax-jeugdspeler Mink Peeters vervolgt zijn loopbaan bij FC Volendam. Trainer Wim Jonk laat tegenover NH Nieuws weten dat de buitenspeler zich bij Jong FC Volendam in de kijker mag spelen.

Peeters tekent voor anderhalf jaar in Volendam en komt daar Jonk tegen. Jonk was eerder hoofd jeugdopleiding bij Ajax en kent Peeters zodoende. 'Een jongen die in zichzelf wil investeren', zegt Jonk. 'Hij heeft wat omzwervingen gemaakt, maar in het verleden was hij een goede speler. Hij krijgt bij Jong Volendam de kans om te laten zien of hij een toegevoegde waarde is.'

Peeters speelde eerder in de jeugdopleidingen van PSV en Ajax en gold daar als een grote belofte. In 2014 vertrok hij naar Real Madrid, maar in Spanje wist hij niet door te breken. Hij speelde daarna voor VVV-Venlo, Almere City en Lleida Esportiu. Sinds afgelopen zomer speelde hij voor FK Čukarički in Servië. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
fanforeffer
Dit soort jongens hebben vaak meer schulden dan bezittingen,ze kunnen wel goed voetballen maar hebben weinig hersens.
0 0
Markopantelic007
Gewoon slim gedaan van hem achteraf. Als je goed genoeg bent kom je er via Real ook wel, alleen hij is niet goed genoeg. Was ie bij Ajax gebleven dan was hij waarschijnlijk ook niet doorgebroken, maar dan met een flink lager banksaldo.
1 -1
Ajax4xbestevaneuropa
In de jeugd van Ajax en Real spelen en dan bij een nietszeggende servische club komen te spelen is een beetje als jaren studeren aan harvard en dan eindigen als vakkenvuller bij de aldi
2 0
Ferd
Heeft toch maar mooi Oranje gehaald. Welliswaar van Volendam, maar toch...
2 0
Redrum
Nee, hij moet zich eerst nog bewijzen bij het tweede voordat hij dat prachtige shirt mag dragen.
1 0
Ferd
En die spelen in een andere kleur?
2 0
Paap
Zoals in zijn instagram bio staat: “If you can dream it, you can achieve it”. Helemaal waar, Mink! ;)
1 0
MPAjax
serieus, staat dat in zn bio, hij heeft wel gevoel voor humor xD
1 0
Ansjo
Ken heel die gast niet maar het lijkt mij zo'n gevalletje met slechte beleiding om hem heen en niemand die hem een beetje met beide voeten aan de grond houdt.
0 0
Redrum
'Hij heeft wat omzwervingen gemaakt'. Dat is een hele nette manier om te zeggen dat hij totaal mislukt is na zijn vertrek bij Ajax. Op je 16e naar het grote Real Madrid vertrek en dan op je 21e de kans krijgen om je te bewijzen bij Jong-Volendam. Ik hoop dat er op zijn minst een paar jeugdspelers zijn die goed naar deze situatie kijken en twee keer nadenken voor ze op hun 16e naar een buitenlandse topclub vertrekken.
4 0
AFCA1510
Met de mentaliteit van een dweil red je het ook niet bij Ajax.
2 0
GrandMasterFlex
Grappig want de trainer die daadwerkelijk de ervaring heeft van met hem te hebben gewerkt zegt dat een jongen is die in zichzelf wil investeren. Dan zal het niet zo’n dweil zijn vermoed ik
1 0
off
Als hij zo weinig talent/discipline heeft dat hij het ook niet bij Almere City heeft gered. Dan is het maar goed dat hij voor het geld van Real is gegaan. Nul garantie dat hij er nu beter vanaf was geweest als hij bij Ajax was gebleven.
0 0
MNJ7
Weet iemand wat voor een contract hij toen bij Real heeft getekend ?
0 0
jaribombari
Stel dat het 250.000 per jaar geweest is. Contract voor 4 jaar. Dan ben je wel redelijk binnen hoor.
0 0
ram
Nou... Dat is zo op hoor.
1 0
GrandMasterFlex
Ja dat is zo op... Dat is een hele dikke start van je werkbare leven anders, want ook nu is hij nog jong.
1 0