Vermeer verkast naar Los Angeles FC

BartVeenstra, 15-01-2020 om 13:20, 6152 views, Feyenoord |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Voormalig Ajacied Kenneth Vermeer vertrekt per direct bij Feyenoord. De doelman gaat spelen voor Los Angeles FC, waar hij een contract voor twee jaar zal tekenen, zo meldt Feyenoord via de officiële kanalen.

Vermeer vertrok op de valreep van de zomerse transfermarkt in 2014 van Ajax naar Feyenoord. Met de Rotterdamse club won hij onder meer de KNVB-beker en de landstitel. In totaal speelde hij 133 officiële wedstrijden voor Feyenoord.

Technisch directeur Sjaak Troost licht het vertrek van Vermeer bij Feyenoord toe. 'Kenneth heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij in deze fase van zijn carrière graag nog een stap als deze wilde maken. Nu Justin Bijlow weer fit is en Kenneth bij ons over een aflopend contract beschikt, zien wij mogelijkheden om hieraan mee te werken. Bovendien heeft Nick Marsman onlangs met zijn optredens in Feyenoord 1 zich ook kunnen laten zien, waarmee we over twee volwaardige doelmannen blijven beschikken.’

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
HenryVakH1972
Lekker man, vakantie naar LA
0 0
trainerdv
Als keeper is het nog best leuk om voor Feyenoord oord uit te komen, je hebt lekker veel te doen. Nou ja, veel plezier in LA. Opmerkelijke stap
0 0
GvanderK
Groot gelijk. De keuze tussen weer een depressief jaar bij Feyenoord of een heerlijk avontuur in Amerika is heel makkelijk natuurlijk.
0 0
JSF
Vermeer maakt gewoon professionele keuzes. Begrijpelijk. Niet zo hypocriet doen. Moeten we boven staan. Ik ben jaloers iig
5 -2
Cruijffthebest
Galbak 1e klas!
3 -9
AFCA37
Wie???....
2 -4
vak114
Smeerpijp van de bovenste plank.
3 -8
MPAjax
feyenoord nieuws inprincipe
3 -4
mgtow
Bijlow en Marsman volwaardig? Grap van de dag.
7 -1
EricAjax1
Boeiend.. Waarom is dit relevant voor ons?
5 -6
Hagmag
Judas vergroot de problemen bij 010. Eindelijk een positieve actie van hem.
11 -7
Duggoutdennis
Blijf het bijzonder vinden waarom mensen zo kinderachtig moeten reageren met "Judas" etc etc... Hij was gewoon de mindere van de 2 keepers die wij hadden waardoor hij niet meer speelde (bij keepers is de kans veel kleiner dat er door verschuivingen e.d. geen plek voor hen vrij komt) en daarom koos hij voor een stap terug.. Wellicht niet handig om naar Rotterdam te gaan maar we weten ook niet welke clubs er concreet waren, op je 28e wil je in ieder geval gewoon spelen als voetballer.

Daarvoor was hij echter gewoon één van ons en heeft hij meer dan 100 wedstrijden gekeept voor ons!! Het zal mij ook niet verbazen dat hij, gezien zijn achtergrond en ondanks het incident met de pop, gewoon nog een Ajacied is! Dus wees eens wat volwassener en minder haatdragend, beter voor de wereld en je bloeddruk :)
10 -6
JariJari
Omdat hij voor 1M weg mocht als gunst maar niet naar Feyenoord natuurlijk. Dat wist hij zelf ook wel en toch heeft hij de boel zo belazerd.
9 0
Ferd
Hij heeft niets belazerd. Hij mocht voor een miljoen weg, en tekende een contract bij Feyenoord. Hij hield zich keurig aan de afspraak. Dat overmars de afspraak niet goed regelde is niet de fout van Vermeer
7 -2
ppierce34
Een ongeschreven regel is dat je je teamgenoten inlicht als je op het punt staat om te vertrekken... Zijn teamgenoten kwamen erachter in de bus via NOS dat hij, uitgerekend de aartsvijand, naar Feyenoord zou verkassen. Dat is een rattenstreek.. Wees dan mans genoeg dat je een vieze bent en inderdaad geen daalder meer waard bent als een miljoen. Gelukkig heeft hij veel mogen vissen tegen ons aller Ajax. Veel plezier in L.A., ga je missen als je weer met je verongelijkte bek een tegengoal incasserde
0 -1
EricAjax1
Dat je als product van de ajax opleiding naar feyenoord gaat als je van de club een uitweg krijgt is gewoon slap. Had overal heen gekund maar meneer koos voor die tokkieclub.
2 -4
BokkieBokstra
Wat dacht je van Cruijff? Ook zomaar naar de aartsvijand, uit rancune. Is dat wel ok? Cruijff is dus ook een slapjanus.
4 -1
EricAjax1
Inderdaad. Ajax is hem tegemoet gekomen door hem voor een vriendenprijs te laten vertrekken. Vervolgens gaat meneertje naar Feyenoord. dat is gewoon een klotestreek. En houd eens op met Cruiff te noemen in deze zaak. Totaal andere situatie. Kijk alleen al naar wat Cruiff betekent heeft voor Ajax t.o.v Vermeer. Verder was Cruiff zijn reden een hele andere. Totale onzin om Cruijff hier in te betrekken dus kap daar eens mee.
2 -1
JariHeijden
Hij heeft de boel ook niet belazerd. Het was hooguit niet netjes. En Overmars was ietwat naïef dat hij zijn afspraak met Haatrecht niet goed afkaderde.

Hij heeft het slim gespeeld en dat was niet zo aardig in die zin omdat het gevoelig ligt dat het Feyenoord is. Maar hoe erop gereageerd is, is gewoonweg belachelijk. Zwaar overtrokken.
3 -4
JariHeijden
Precies. Waarom hij zo de kop van jut is, begrijp ik niet. Cruijff ging ook naar Feyenoord en dat is allemaal prima. Meten met twee maten.

Ik gun Vermeer (het blijft een mooie keeper) deze transfer. Hij wil dit graag en ik gun hem hele mooie jaren in Amerika.
4 -6
BokkieBokstra
Nou, zo is het, dat kinderachtige gedoe over Vermeer met ook die pop. Wat een treurigheid. Ons Legioen!
4 -2
Red Devil
Mooi voor hem om daar nog even te spelen en te cashen voordat hij stopt.
En wie weet kan hij daar keeperstrainer worden.

F'noord moet het nu doen met 2 grabbelaars in de goal dus dat wordt nog wat daar.
16 0
BokkieBokstra
Mooie transfer voor Vermeer, leuk om daar nog een aantal jaren te spelen. Feyenoord zal hem nog missen.
6 -3
Labrador
Groot gelijk. Lekker in Malibu wonen ofzo.
10 -2