De Ligt ziet concurrent wegvallen met zware blessure

BVeenstra, 13-01-2020 om 12:35, 4302 views, Football Italia |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajacied Matthijs de Ligt ziet opnieuw een directe concurrent wegvallen met een zware knieblessure. Merih Demiral, die de laatste weken de plek innam van De Ligt, heeft zijn voorste kruisbanden afgescheurd, zo meldt onder meer Voetbal International.

De Turks international liep zijn blessure op tijdens de competitiewedstrijd tegen AS Roma. Door zijn zware blessure is Demiral voor de rest van het seizoen uitgeschakeld en ook het aankomende EK komt nu in groot gevaar.

De laatste weken stond Demiral constant in de basis, terwijl De Ligt elke keer op de bank zat. In eerste instantie kampte de oud-Ajacied met lichte blessures, maar in de afgelopen weken was hij fit. Trainer Maurizio Sarri gaf aan De Ligt in bescherming te nemen, maar door de blessure van Demiral en de eerdere kwetsuur van Giorgio Chiellini lijkt De Ligt weer volop aan de bak te mogen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
3sterren
”De één zijn ’dood’ is, is de ander z’n brood”.
In het geval van De Ligt toast met kaviaar.
Laat het kaas niet meer van je brood eten Matthijs ...
; )
0 0
Aspers73
Voor Demiral echt zuur, had ook een transfer kunnen maken deze winter.
0 0
Siemmie
Jeetje wat een geluk heeft die Matthijs... Eerst Chiellini een halfjaar eruit en een paar weken nadat Demiral de basisplek van De Ligt overneemt raakt ook hij langdurig geblesseerd. Precies het geluk wat je bij een nieuwe club nodig hebt, nu die kans pakken Matthijs!
6 -1
Pierre Heno
Die Demirel werd met de week beter en was al een beer van een kerel. Juve draaide steeds beter en alle wedstrijden werden weer gewonnen. Daar zit je dan als Matthijs op de bank.....en dan totaal onverwacht deze op knullige wijze ontstane zware blessure bij Demirel....de een zijn dood is de ander zijn. brood.....en bij Juventus nu al 2 CV 's met zwaar kruisbandletsel. Het kan verkeren .....
1 0
3sterren
Ben zo vrij geweest om je te citeren.

Zo zie je hoe belangrijk het is om een dubbele bezetting na te streven.
Hier is zelfs sprake van een driedubbele top-bezetting.
Ben blij met Babel ...
1 0
Pierre Heno
Be my guest 3stars.
0 0
Dubbelvla
Of zware jongens van Riola aan het werk gezet.
0 0
Dubbelvla
valt wel op hè, misschien heeft Matthijs het e.e.a. in hun drankje gestopt, haha.
0 0