De Ligt ziet concurrent wegvallen met zware blessure

BartVeenstra, 13-01-2020 om 12:35, 4903 views, Football Italia |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Voormalig Ajacied Matthijs de Ligt ziet opnieuw een directe concurrent wegvallen met een zware knieblessure. Merih Demiral, die de laatste weken de plek innam van De Ligt, heeft zijn voorste kruisbanden afgescheurd, zo meldt onder meer Voetbal International.

De Turks international liep zijn blessure op tijdens de competitiewedstrijd tegen AS Roma. Door zijn zware blessure is Demiral voor de rest van het seizoen uitgeschakeld en ook het aankomende EK komt nu in groot gevaar.

De laatste weken stond Demiral constant in de basis, terwijl De Ligt elke keer op de bank zat. In eerste instantie kampte de oud-Ajacied met lichte blessures, maar in de afgelopen weken was hij fit. Trainer Maurizio Sarri gaf aan De Ligt in bescherming te nemen, maar door de blessure van Demiral en de eerdere kwetsuur van Giorgio Chiellini lijkt De Ligt weer volop aan de bak te mogen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
3sterren
”De één zijn ’dood’ is, is de ander z’n brood”.
In het geval van De Ligt toast met kaviaar.
Laat het kaas niet meer van je brood eten Matthijs ...
; )
0 0
Aspers73
Voor Demiral echt zuur, had ook een transfer kunnen maken deze winter.
0 0
Siemmie
Jeetje wat een geluk heeft die Matthijs... Eerst Chiellini een halfjaar eruit en een paar weken nadat Demiral de basisplek van De Ligt overneemt raakt ook hij langdurig geblesseerd. Precies het geluk wat je bij een nieuwe club nodig hebt, nu die kans pakken Matthijs!
6 -1
Dubbelvla
Of zware jongens van Riola aan het werk gezet.
0 0
Dubbelvla
valt wel op hè, misschien heeft Matthijs het e.e.a. in hun drankje gestopt, haha.
0 0