Peeters: 'Wie zegt dat het bij Ajax wel was gelukt?'

NielsOpdam, 07-12-2019 om 21:10, 5406 views, De Gelderlander |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Mink Peeters, die in 2014 de overstap maakte van Ajax naar Real Madrid, heeft geen spijt van die transfer. Dat vertelt de oud-jeugdspeler van Ajax in gesprek met De GelderlanderMomenteel speelt Peeters bij het Servische FK Cukaricki, maar de oud-Ajacied is ervan overtuigd dat hij op topniveau mee kan komen.

'Ik heb geen spijt van de keuze voor Real', opent Peeters. 'Het was een ontzettend mooie tijd. Wie zegt dat het bij Ajax wel was gelukt om door te breken? Uiteindelijk is niets zeker in het voetbal. Het is vaak ook een kwestie van geluk of pech.'

De 21-jarige Peeters 'behoorde tot de grootste talenten van Europa'. 'Nu ben ik een beetje in de vergetelheid geraakt. De laatste twee jaar heb ik te weinig gespeeld. Dan heb je de clubs niet voor het uitkiezen.' Toch denkt Peeters nog wel dat het mogelijk is om op topniveau te spelen. 'Ben ik van overtuigd. Al heb ik tegen mezelf gezegd: als ik hier op mijn 23ste nog zit, heb ik wel een probleem.'
 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
delphiero
Denk dat Peeters een goede keuze heeft gemaakt om naar Real te gaan. Heeft zich de laatste jaren niet of nauwelijks ontwikkeld en denk niet dat dat bij Ajax anders was geweest, nu heeft hij er tenminste wat meer centjes aan over gehouden. Of hij nou bij Ajax was gebleven of niet hij komt naar mijn mening gewoon (fysieke) kwaliteit te kort om het te kunnen maken in het profvoetbal.
0 -1
chloorbestendig
De Talenten-Faal-Bingo:

-Spijt?zeker niet.
-Ik heb mezelf op persoonlijk vlak kunnen ontwikkelen.
-Ik leer nog iedere dag.
-Het niveau is hoger dan in Amsterdam.
-Op de tribune zitten heeft me mentaal gevormd.
-Ik moet mezelf bewijzen op training.
6 0
ram
Hij heeft gelijk én het is vaak een zaak van pech/geluk. Het verschil tussen belanden bij een Champions League club of een Keuken Kampioen club kan héél klein zijn.

Maar toch denk ik dat veel talenten toch echt een grotere kans van slagen hebben bij Ajax.
1 0
Raoul14
Zou het heel verfrissend vinden als een vertrokken jeugdspeler nou eens toegaf wel spijt te hebben.
Daar zit je dan bij FC Onbekend je tijd te verdoen.
4 0
MankeNelis
Er zijn eenmaal meer talenten die niet doorbreken dan wel. Leuk voetballen in de jeugd zegt iets maar niet alles. Van dat rondzwerven word je sowieso niet beter.
0 0
OntlastendeMiddenvelder
Men moet eens stoppen met die vraag stellen. Niemand gaat antwoorden dat hij spijt heeft.
0 0
GotnohairWedontcare
Ze moeten die vraag juist vaker stellen. Het liefst meerdere keren per dag. Het is leuk om ze in ontkenning te zien en het zou nog leuker zijn als er een keertje eentje breekt.
1 -1
AFCAMM
Ja, lekker lachen om de misère van een ander. Hopen dat ze breken natuurlijk, dan kun lekker ‘ik zei het toch!!!’ roepen en verdergaan met genieten van dat leven dat wel heel veel voldoening moet geven als je hier je vreugde uit haalt..
0 -2
GotnohairWedontcare
Ik haal hier zeker vreugde uit. Ik ben dit interview vol met steken onder water ook nog niet vergeten: https://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/81871/-minks-transfer-heeft-niets-met-geld-te-maken-.html
1 0
AFCAMM
Nou, gefeliciteerd. Dan ben je een bijzonder sneu figuur.
Heeft ‘ie jou persoonlijk iets gedaan? Nee, je bent op je pik getrapt omdat hij bij een andere club wilde voetballen.
0 0
GotnohairWedontcare
Tja als dat je al sneu maakt. Neem het niet zo serieus mijn medefan. Heb ik jou persoonlijk iets aangedaan? Nee je bent op je pik getrapt, omdat ik het grappig vind dat Mink Peters zijn carrière in het slop zit.
0 0
GotnohairWedontcare
Ik vraag me af waarom hij wel toe kan geven dat hij in de vergetelheid is geraakt, maar niet dat het met zijn keuze voor real te maken heeft gehad. Ik ben geen psycholoog, maar anders zou ik suggereren dat hij in ontkenning leeft en niet kan accepteren dat hij zijn eigen carrière verziekt heeft.
3 0
Robeerke
Damage management van de zoveelste te vroeg vertrokken talentvolle jeugdspeler
1 0
Mikee
Ze moeten echt een film maken van alle glory hunters die vertrekken voor een premature droom en vervolgens wakker worden bij een semi prof ploeg.
1 0
Bjorn2321
Maar zelfs daar nog geen wedstrijd gespeeld. Nee dit wordt nooit meer wat, op eerste divisie niveau kan hij op dit moment blijkbaar nog niet mee.
0 0
Schwalbino
Niets mis mee. Gaan voor het avontuur bij Ajax, gaan voor het avontuur bij Real, gaan ervoor bij La Cucaracha.
0 0
Simon1
Blijf hoop houden!
0 0
kaashaas
Its just a moment of fame.
0 0