'Tottenham halveert vraagprijs van Eriksen'

BartVeenstra, 04-12-2019 om 07:55, 19534 views, The Evening Standard |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Tottenham Hotspur wil Christian Eriksen het liefst in de aankomende winterse transferperiode nog verkopen. Waar er in de zomer nog gesproken werd over een transfersom van tachtig miljoen pond, is de club uit Noord-Londen nu bereid om de Deense middenvelder voor minder dan veertig miljoen pond te laten gaan.

The Evening Standard schrijft dat de club Eriksen dan ook het liefst wil verkopen, omdat de oud-Ajacied niet van plan is om zijn aflopende contract te verlengen. Onder meer Manchester United, Atlético Madrid, Real Madrid en Juventus zouden volgens het Britse medium interesse hebben in Eriksen.

De geïnteresseerde clubs zullen een flinke afweging moeten maken. Eriksen is in de zomer namelijk transfervrij en mag in januari al een 'pre-contract' tekenen. Nu Tottenham Hotspur de vraagprijs voor Eriksen heeft verlaagd, sluit men in Engeland niet uit dat clubs alsnog snel gaan toehappen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
donpedroh
30 miljoen + Ziyech
0 0
DrD3k
Ziyech naar Tottenham woeeehahahahahahahaaaaaaa
0 0
DrD3k
¿Áls Ziyech gaat? = 50miljoen

IDEALE opvolger op 10.

Van mijn part 15 tekengeld en 5 salaris voor 3jr. is 30milj is 20 winst. Kun je zelfs Ihattaren nog halen ;)

Eriksenhier helemaal opbloeien en wij in de CL onze vingers aflikken.
0 0
MankeNelis
Nog 6 mndn geduld en hij loopt daar gewoon weg. Je bent knetter om hem nu te halen. 40M is voor iedere club een pak geld.
1 0
FrankBeton
Eriksen is geen absolute topspeler.
0 0
DrD3k
Als Ziyech gaat, is hij ook een topspeler in mijn ogen. Als Eriksen komt dan valt mijn bek open.
1 0
Harrie Nak
Laat die kutclub maar verrekken.
2 0
Mikee
Haha met een half jaartje geduld 40 miljoen kunnen besparen. Ehm. Even denken.
1 0
Ajax114
Hoop voor die gierige mensen daar dat hij gratis vertrekt. Zou best lekker voor ze zijn en als hij slim zingt hij het nog een paar maanden uit en dan transfervrij vertrekken en echt je zakken vullen
1 0
mvdk
Wees dan slim en geef Eriksen 10 miljoen tekengeld.
0 0
Pure
Pik maar transfervrij op. Maar eigenlijk zit ik er helemaal niet op te wachten. Ik hoopte eigenlijk meer op het geld wat Ajax nog zou krijgen. Dat kut Tottenham laat hem liever gratis de deur uit lopen.
0 0
ajaxrulesz
Nu toeslaan overmars! Komt natuurlijk nooit, maar volgens Hollister en dergelijke heeft ajax deze speler ook niet nodig dus waarom zouden we het ook een poging doen!.
0 0
ARUCAMBA
Iets voor marc?
0 0
noppenkoning
Wel ongelofelijk zonde dat ons doodverkooppercentage niets oplevert
0 0
mvdk
Nou ik ben er wel blij mij. Beetje bruut.
0 0
AFCA-B93
Gewoon Eriksen weer gratis aantrekken ;)
1 0
Hagmag
Hahaha lekker hoor.
0 0
chino
40 miljoen voor half jaartje contract. Lachwekkend dit. Zelfs een Man U in paniek gaat hier niet op in.
2 -1
Schip
Exact. Ze hebben lopen maffen bij Spurs. Waarom zou een club in godsnaam 40 mj pond, niet euri, uitgeven, wanneer dat iets later voor slechts tekengeld kan?

Die prijs gaat nog wel verder zakken. Heerlijk dat het grootkapitaal nu ook tegen dit soort zaken aanloopt, waar eredivisie clubs zich altijd al zorgen om moeten maken.
1 0
Laurel71
Hoeft zich over geld niet echt heel druk te maken na 7 seizoenen PL en is daar te lang gebleven. Cashen kan ook nog met 31 jaar oid. Paar maandjes wachten, dik handgeld pakken plus leuk salaris en lekker plezier in voetbal terug vinden bij mooiste en meest voetballende club in Europa.

Kent de club, pas 27 en nooit heel grote blessure gehad Als je in 217 PL wedstrijden 50 goals en 61 (!) assists op je naam hebt, met links en rechts, lijkt het mij dat je wel goed genoeg bent voor Ajax. Pröpper en dat soort figuren die hier voorbij komen mogen zijn schoenen niet eens dragen...
0 -4
AlexIbarra
Zeer balvast, technisch superieur, geweldig schot en tactisch goed / ervaren.
Wat mij betreft de ideale man naast Martinez en evt. opvolger voor Donny.

Niet te vergelijken met het niveau Marin / Mazraoui / Eiting / Alvarez op het middenveld, en ook niet met Pröpper, Olmo of andere genoemde namen.
Dat hij al een jaar minder presteert bij Spurs, doet daar niets aan af. Ik heb het idee dat hij en onze Belgen daar al jaren geleden hadden willen vertrekken.

Voor Eriksen zou ik op dit moment wel een transferrecord neerleggen, itt Reinier en dat andere Braziliaanse toptalent. Ff peilen of hij zelf wil lijkt me sowieso een goed idee.
2 -3
FrankBeton
Eriksen is géén absolute topspeler.

Liever een toptalent naar Ajax halen dan Eriksen
0 0
Ajax27
Aldus de mening van een 14 jarig menneke wat hem helemaal niet kent uit zn Ajax tijd, de Engelse competitie op wat samenvattingen zo nu en dan na helemaal niet volgt eh dus totaal niets realistisch kan zeggen. Eriksen is jarenlang de topspeler van Tottenham geweest. Dat Tottenham zo dom is geweest om pas op het allerlaatste moment actie te ondernemen, hij toen al weg wou, daardoor niet in een lekker flow zit en dit jaar wat minder speelt... dat doet niets af aan zn enorme kwaliteiten.
0 0
ArthurG
Lijkt me sterk dat, hij is pas 27 en die wil nog even lekker cashen. Ik zou zijn terugkeer uiteraard toejuichen, maar ik zie het niet gebeuren.
3 0
de_pitbull
Neem maar alvast contact met hem op voor een mooi bedrag aan tekengeld en een goed salaris, dan kan hij in januari tekenen.
0 -2
wladimir
Opvolger van Ziyech.
1 -4
trodat4030
Denk niet dat Twente ergens 40 milj heeft liggen..
2 0
AFCAwooz
Nou, Twente is anders goed in geld uitgeven dat ze niet hebben.
4 0
Cupmetgroteoren
Altijd een wat overschatte speler gevonden. Vorig seizoen ook de zwakste aan Spurs kant tegen Ajax. Zou er als topclub zeker geen geld voor over hebben. Heeft z'n prime al gehad.
9 -14
FrankBeton
Ben ik met jou eens 100%
0 0
swing
aardbei
0 0
Rentokill
Ik ben het er eigenlijk wel mee eens. Leuke voetballer. Maar geen Modric of Ziyech.
3 -1
PetrusKeizer
je weet dat je hier n zwik minnetjes voor gaat cashen, omdat je een notoire dwarsligger bent. Maar ik ben t met je eens, dus duim up.
4 -2
AFCAwooz
40 miĺjoen voor een half jaar contract als ik het goed begrijp. Helemaal gek daar in Londen.
2 -1
Robbie en de Kock
25 miljoen bieden.
0 -3
Hollister
13,5 % voor Ajax.. nu maar hopen dat hij buiten VK verkocht wordt
2 0
Hans Kraay Jr.
Zelf terug halen krijg je 13,5% korting. ;)
1 0
Rentokill
Dus zal Spurs voor Ajax een hogere prijs rekenen.
0 -3
Joseph
Want die 13,5% moeten ze bovenop de 40 miljoen betalen..?
1 0
Rentokill
ehhhh.... ;-)
0 0