Oranje oefent tegen Spanje, trainingskamp in Portugal

BartVeenstra, 21-11-2019 om 07:25, 3509 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het Nederlands elftal oefent in maart tegen het Spaanse nationale elftal, zo meldt onder meer De Telegraaf. Daarnaast zal de selectie van bondscoach Ronald Koeman zich in Portugal gaan voorbereiden op het EK.

Volgens de ochtendkrant zal de KNVB binnenkort bekendmaken dat Oranje tegen Spanje gaat oefenen. Daarnaast rekent men op nog een tegenstander in de interlandperiode in maart. Koeman gaf al aan dat het programma zo goed als rond is, maar dat er nog wel contracten getekend moeten worden.

Na het clubseizoen zal Oranje een trainingskamp beleggen in het Portugese Lagos. In 2014 - ter voorbereiding op het WK - en in 2016 reisde het Nederlands elftal al eerder af naar de Portugese badplaats. Oranje speelt op het EK drie groepswedstrijden in de Johan Cruijff ArenA en met Oekraïne is alvast één tegenstander bekend.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
SemHurkmans
Test
0 0
iammike
Slim! Dan kunnen de jonge talenten de eerste wedstrijd tegen Spanje met het grote oranje speeltijd krijgen en de 2e wedstrijd met Jong Oranje je uit tegen Jong Portugal spelen. Als Jong Oranje van Wit Rusland en Portugal zou winnen in Maart lijkt het jeugd EK onder 21 ook wel een zekerheid te worden.
0 0