Driessen tot winterstop hoofdtrainer VVV-Venlo

JesseTH, 15-11-2019 om 20:45, 3348 views, VVV-Venlo |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Jay Driessen is aangesteld als tijdelijke hoofdtrainer van VVV-Venlo, zo maakt de blij bekend op haar eigen website. Nadat Robert Maaskant werd ontslagen bij de club uit Limburg, is men overgegaan op het werven van een trainer die tot aan de winterstop voor de groep staat.

De vijftigjarige Driessen was sinds vijf maanden niet meer actief in Venlo. In de zomer van 2019 vertrok hij samen met Maurice Steijn naar Al Wahda, een club uit de Arabische Emiraten. De aanstelling van Driessen geldt vooralsnog tot aan de winterstop.

De trainerswissel bij VVV-Venlo is een gevolg van de teleurstellende resultaten die de club tot op heden behaalde dit seizoen. De Limburgers staan na dertien speelrondes op de zeventiende plek. Pas drie keer werden de drie punten behaald, terwijl er tienmaal verloren werd.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
VVV = Valentijn's VlaVlop
0 0
Simon1
Jammer dat het Valentijn niet is. Wat had hij toch de wereld kunnen wakker schudden met zijn competenties. Per slot van rekening is hij de man die alles weet en dat ook graag met anderen deelt. Helaas blijft het bij een kritische blik.
0 0
Naoro
Ik denk die valentijn gaat het ff laten zien aan ten Hag, jammer
2 0