MLS-baas verklapt volgende club Zlatan: 'AC Milan'

BartVeenstra, 08-11-2019 om 08:00, 4347 views, |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajacied Zlatan Ibrahimovic staat voor een terugkeer naar AC Milan. De Zweedse spits speelde in de afgelopen anderhalf jaar voor LA Galaxy, maar daar loopt zijn contract aan het eind van dit jaar ten einde.

Zodoende zijn er geruchten over een terugkeer naar Europa en die lijkt er nu te gaan komen. Don Garber, de baas van de Major League Soccer, verklapte de aankomende club van Ibrahimovic. 'Hij is een 38-jarige speler die is aangetrokken door AC Milan, een van de grootste clubs ter wereld.'

Dat Ibrahimovic in de Verenigde Staten heeft gevoetbald, heeft Garber wel geweten. 'Zlatan is een interessant persoon. Hij bezorgt mij veel werk en een overvolle inbox, maar dat soort spelers heb je nodig', zegt hij. Eerder gingen er geruchten over een terugkeer naar Spanje, maar dit bleek om een reclamestunt te gaan. Ibrahimovic speelde tussen 2010 en 2012 ook al voor AC Milan.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Begint mij in hoge mate te irriteren. Ben.ik halverwege mijn reactie,komen er weer reclames tussendoor en verdwijnt mijn reactie c.q. antwoord. . Begint een drama te worden met al die reclames die je door de strot worden gedrongen. Bah! Vroeger was deze site 5 sterren waard, maar ik geef er nu, met pijn in mijn hart, hooguit 2 voor.
1 0
Rentokill
Eens, het gaat ten onder aan geld verdienen. Er zijn genoeg methodes om met reclame je site in de lucht te houden. Hoog clickbait gehalte hier.
0 0
Harrie Nak
Zlatan is de hoer van Rojola.
0 0
Nosky
“... AC Milan, one of the top clubs in the world.”

Fake news.
1 0
Ajacied33
Ai ai ai, hoop niet dat het echt Milan wordt. Prachtige club, maar ook een club in verval, een enorme verval. Het gaat daar echt zo slecht dat ze zelfs moeten oppassen voor de onderste plekken. Ze zijn al een keer gedegradeerd . En zo wil je je carrière niet afsluiten Zlatan
0 0
Ajax27
Daarom juist mooi als zo'n speler daarheen komt. Zegt genoeg over Zlatan en wat de club in die paar jaar voor 'm heeft betekend. Mooi toch.

En zou nog mooier zijn als Zlatan daarna in staat is om meer kwaliteit daarheen te krijgen om die club weer terug naar de top te krijgen. Doodzonde van die club, blijft toch een mooie club met een mooie geschiedenis.

Wat voor Italiaanse rattengedoe er rondom de club gebeurd interesseert me geen hol, ik kijk puur naar de geschiedenis, het voetbal, de topspelers die ze gehad hebben gehad, natuurlijk denkend aan het NL gouden trio destijds, van Basten/Gullit/Rijkaard. En dan is het jammer om te zien dat een club zo ver kan afzakken.
0 0
Cupmetgroteoren
Zlatan heeft altijd gekozen voor de club die het meeste geld voor 'm betaalde.
0 0
GvanderK
Ajax of Malmø zou beter zijn
0 -1
WZAWZDB14
Hoe tof het ook zou zijn, wij hebben type zlatan niet nodig.
0 0
Sluk
Als Zlatan naar AC Milan gaat, dan gaat z'n carriere uit als een nachtkaars. Hij kan beter ergens speler trainer worden en dan zichzelf in laten vallen als het niet goed gaat. Dat zou goed bij hem passen als de Chuck Norris van het voetbal.
1 0
behangdelul
Milan is op het moment ook compleet bal, waarom zou ie dat doen? Kom dan maar even een half jaartje terug naar Ajax :)
1 0
mgtow
Dan kan hij mooi die ene wonderschone doelpunt tegen nac nog een keer over doen. Oh wacht ff.... Oeps.
0 0
trodat4030
Hij is iets te oud voor Jong..... ;-)
0 0