El Azzouzi loopt ernstige blessure op: einde seizoen

BartVeenstra, 24-10-2019 om 15:15, 3174 views, NH Nieuws |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Slecht nieuws voor oud-Ajacied Zakaria El Azzouzi en zijn huidige club FC Volendam. De 23-jarige aanvaller heeft een kruisbandblessure opgelopen en is zodoende voor de rest van het seizoen uitgeschakeld.

Anderhalve week geleden kwam El Azzouzi in botsing met doelman Nordin Bakker. Toen al werd het ergste gevreesd en die vrees blijkt nu waarheid. Uit een MRI-scan is gebleken dat de spits zijn kruisband heeft gescheurd. NH Nieuws meldt dat een operatie noodzakelijk is.

Onder trainer Wim Jonk was El Azzouzi een vaste waarde. Dat El Azzouzi nu lang is uitgeschakeld, is dan ook een enorme domper voor Jonk. 'Het is ontzettend sneu voor die jongen, die al een lange blessure heeft gehad. Hij kwam net in een ritme van veel spelen en was juist blij dat hij het gevoel weer een beetje terugkreeg. Dit komt als een mokerslag binnen bij hem. Voor ons is het ook een aderlating.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Kaito
Dit is denk ik einde carriere. Dit is alweer de 2e keer toch? Denk ook niet dat Volendam de financieele middelen heeft voor een echte professionele behandeling.
0 0
PetrusKeizer
een rottiger blessure is er bijna niet, sterkte jongen. de revalidatie is ook n mentaal iets, ik hoop dat je niet opgeeft
0 0