Grim kiest niet voor een handbalverdediging

FinnDekker, 17-10-2019 om 21:00, 3435 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax gaat aanstaande zaterdag als koploper op bezoek bij hekkensluiter RKC Waalwijk. De promovendus pakte tot dusver slechts één punt en hebben een negatief doelsaldo van 21. Dylan Vente en Fred Grim blikten met FOX Sports vooruit op het treffen.

'Je bent nooit kansloos. We gaan ons stinkende best doen om goed voetbal te laten zien. Dat ze niet zomaar drie punten kunnen halen hier', aldus Vente, die wordt verhuurd door Feyenoord. De aanvaller wist vooralsnog niet te scoren bij zijn tijdelijke werkgever. In totaal vond RKC dit seizoen pas acht keer het net.

Ondanks het grote krachtsverschil gaat RKC niet met een handbalverdediging spelen. Althans, dat roept oud-doelman van Ajax en trainer van RKC, Fred Grim. 'Daar hebben wij het team niet voor. We kunnen goed voetbal spelen in de Eredivisie. Maar het scoren en het voorkomen van doelpunten moet gewoon veel beter.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Labrador
PSV had het daar ook niet makkelijk meen ik mij te herinneren
0 0
Radikaal
Voorkomen en maken van doelpunten, dat is wat je tegen Ajax wilt oefenen?
1 0
Rhythim
Ja hoor, we gaan daar wèl 3 punten ophalen...
0 0
jollie18
Juist als ze dat zeggen is het tegenovergestelde. Maar Ajax hoort RKC gewoon op te rollen. Zaterdag Ajax weer eens live in het stadion kijken. Dat is een voordeel van een seizoenskaart hebben van RKC maar zaterdag ben ik voor Ajax
1 0
GinoAFCA
ken helaas niks zien zaterdag! de eerste sinds tijden haha. 0-5 ofzo
0 0
Dexy
Mooi zo, dan wordt het 0-10.
0 0
Redrum
RKC heeft gewoon een veel te zwakke selectie voor de eredivisie. Fred Grim probeert leuk voetbal te spelen met ze, hulde daarvoor, maar de spelers zijn te zwak.
2 0