Kluivert blijft hopen op plek in Oranje-selectie

BartVeenstra, 09-10-2019 om 10:50, 3792 views, Veronica Inside |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Justin Kluivert heeft de hoop op een plekje in de mogelijke EK-selectie van het Nederlands elftal nog niet opgegeven. De aanvaller van AS Roma behoorde tot de voorselectie van Oranje, maar viel uiteindelijk wel af voor de definitieve selectie.

Voor Kluivert is er een groot verschil tussen het Nederlands elftal en Jong Oranje, waarvoor hij deze periode zal uitkomen. 'Bij het "grote" Oranje ben je een jongeling en hier degene die de andere jongens moet helpen. Ik ben blij om hier te zijn en zal proberen te helpen waar ik kan', zegt hij tegen Veronica Inside.

De oud-Ajacied blijft wel hopen op een plek in de selectie van het Nederlands elftal. 'Ik zal hier en ook bij AS Roma elke dag mijn stinkende best moeten doen om me te bewijzen', vervolgt de buitenspeler. 'Wanneer dan een uitnodiging komt voor Oranje? Hopelijk zo snel mogelijk. We zullen het zien. Of ik er klaar voor ben? Ik denk eigenlijk van wel. Ik zou het aankunnen, maar in Oranje spelen ook goede spelers op mijn positie. Deze lichting is heel goed. De besten zullen meegaan naar het EK.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Web
Gisteren met een scout van de KNVK bij Jong Nederland gekeken
Kluivert is alleen maar achter uit gegaan, begint aan acties weet niet waar hij uitkomt, doet maar wat. Gapko die er voor hem in kwam, zoveel meer dynamiek en intelligentie op die plaats
Die is ook veel beter dan Bruma, maar die zal wel spelen omdat het een aankoop is?
Kluivert heeft er velen voor zich die in aanmerking gaan komen, zijn straf om veel te jong bij Ajax te vetrekken.
0 0
Bensco
Bij Roma precies hetzelfde verhaal. Vond hem in zijn laatste jaar Ajax beter dan dat hij nu bij Roma speelt. Meer dan logisch dat Koeman hem niet oproept voor Oranje.
0 0
FreddyAX
Justin heeft meer vertrouwen in zichzelf dan dat wij er in hebben.
Hij heeft een verkeerde keuze gemaakt die voor ons goed is uitgepakt omdat we Tadic hebben gehaald maar hij zal dat niet toegeven.

Het geld heeft te zwaar gewogen vermoed ik.
0 0
Marcao
Tja Justin, gegokt en verloren. Snel geld, einde carrière dreigt.
2 0
paulis
Tis gewoon een goeie, jonge gozer die een foute keuze heeft gemaakt.. jammer voor ajax maar vooral voor zichzelf, dat weet hij inmiddels zelf ook wel

Denk nog steeds dat het een groot talent is, je speelt niet zomaar wekelijks basis bij roma op die leeftijd.
1 -2
FreddyAX
Klopt maar dat laatste had hij zeker kunnen weten.
0 0
Bensco
De concurrentie is een stuk minder dan vorig jaar. Allereerst is El Shaarawy hem gesmeerd naar China (ook zonde trouwens, was echt een toptalent in zijn vroege jaren) en daar is niemand voor teruggekomen. Daar naast zijn er veel blessures voorin. Ünder ligt eruit met een dij been blessure (langdurig), Perroti ligt er al sinds het begin van het seizoen uit met een hamstring blessure en nu is Mkhitaryan geblesseerd geraakt terwijl die ook regelmatig in de aanval stond. Je hebt alleen Kluivert en Antonnuci nog over op de flanken en Pastore kan eventueel ook een linie naar voren. Ik geloof nooit dat Kluivert de nr 1 keuze op links is. Brengt voetbal technisch echt niet het gewenste niveau.
0 0
3sterrenAjax1
haha wat zou deze man balen zeg. vond dat hij zich bij roma beter kon ontwikkelen omdat het niveau hoger zou zijn. vervolgens bestormen wij de wereldtop en speelt roma in de marge.
0 0
Ajax27
Ik denk dat ie zowel afgelopen jaar als dit jaar de bank had mogen warm houden met de voorhoede die wij hebben. Dus zo'n slechte keuze vind ik het niet.
1 0
kaashaas
Ik dank elke dag god op mijn blote knieen en ben hem en zijn baas nog steeds dankbaar voor het ons verlossen van deze vloek en dat we deze middemoot hebben mogen inruilen voor Tadic.
3 0
AFCA1961
Ik walg van deze knakker.....is helemaal afgedaan voor mij als mens maar zeker als Ajacied. Weg ermee en ik hoop hem nooit meer in ons goddelijke rood en wit te zien.
Typisch weer zo`n sufferd die uiteindelijk weer eindigt in dat schijt Eindhoven......let maar op
5 -1
Gajes
Een sufferd maar ook slecht begeleid, niet iedere 18 jarige kan zelf al de juiste keuzes maken. Hoop zelf wel dat hij uiteindelijk weer een periode in het mooie Ajax shirt komt spelen, blijft een leuke voetballer om naar te kijken.
1 -2
Bensco
Ik mis overigens Tete ook in de selectie. Ik volg Lyon niet zo maar volgens mij gaat die inmiddels ook zijn 3e seizoen achter elkaar weer slechts sporadisch minuten maken. Dat wordt dus Veltman als rechtsback en dan mogen Aké en Blind het uitvechten op links. Blijft alleen de rechtsbuiten positie een vraag en wie er naast Wijnaldum en Frenkie op het middenveld komt.
0 0
WZAWZDB14
Meneertje kluivert heeft de bus naar succes gemist. Deze jongen had zn vaders legende voort kunnen zetten, maar koos voor het snelle geld.
3 0
Lories
Over wie gaat dit ?
De man die AS ROMA kampioen wilde maken.
Zal wel over een paar jaar naar een middenmoter in Duitsland of Frankrijk gaan.
Dan zegt hij die mooiste zin wat alle mislukkingen zeggen '' Mooie club een droom komt uit "
Ja hij had al van kinds af aan al posters van deze club...………..
5 0
AFCA1961
Jij omschrijft deze loser precies goed......wat een kneus zeg
2 0
Labrador
Je was er toch klaar voor? Uitgeleerd nadat je 2x Seuntjes voorbij was gedribbeld ? Kans verkeken vriend.
6 -2
bdsngsfs
Had nou naar je vader geluisterd Justin. Had je in de halve finale champions league gespeeld met Ajax.
Nu aanmodderen in subtopper Roma. Tja.
8 0
Amster
Met Kluivert had Tadic niet gekomen. Nou wil ik Tadic niet alleen verantwoordelijk houden voor de halve finale CL, maar schat hem hoger in dan Kluivert.
3 0
JariJari
Is Patrick daar niet een beetje oud voor?
5 0
Sluk
Dit gaat over z'n zoontje, die zit ook op voetbal!
0 0
masterrr
Is toch echt te vroeg weggegaan, al ben ik met Promes en Tadic veel blijer dan met hem. Het is vooral jammer voor hemzelf denk ik.
0 0
MPAjax
als hij maar beter in afstandsschoten is geworden, net zoveel rendement als younes, veel dribbelen maar weinig afmaken bij as rome, 29 wedstrijden en maar 1 doelpunt! dat is wel heel weinig daarmee kom je niet in oranje
2 0
Bensco
Vind hem bij Roma echt tegenvallen. Speeltijd krijgt hij wel maar hij is nagenoeg onzichtbaar op het veld. Fantastische dribbel, veel snelheid maar zijn rendement is 0,0. Zou voor Oranje wel goed zijn als er nog een aanvaller doorbreekt.
0 -3
ajaxdordtt
Komt zoveel aan met Gakpo, Zirkzee, Brobbey, Redan, Dilrosun, Unuvar enz. Helaas te vroeg voor dit Ek. Als El Ghazi deze vorm blijft doirzetten verdient hij wellicht een kans.
1 0
Bensco
Anwar hadden ze ook al veel eerder moeten oproepen vind ik. Fantastische buitenspeler, misschien geen buiten categorie maar hij had bij Oranje echt wel van waarde kunnen zijn.
2 0
Bensco
Het is de vraag of die het niveau gaan aantikken wat je nodig hebt om Oranje kampioen te laten worden. Ik kan ook een lijst met spelers opnoemen waarvan we dachten dat ze Oranje zouden gaan halen maar uiteindelijk heeft niemand het gered. De weg naar de top zit vol met kuilen. Vooralsnog lijken Malen, Bergwijn en Kluivert de enige spelers die concreet in aanmerking komen als vaste waardes bij Oranje.
0 -1
ajaxdordtt
Tuurlijk gaan ze niet allemaal dat niveau aantikken. Misschien geen van allen. Maar er is in ieder geval genoeg potentie.
0 0