De Ligt 'niet echt verbaasd' over prestaties Ajax

ArthurV, 07-10-2019 om 23:20, 12461 views, Veronica Inside |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Oud-Ajacied Matthijs de Ligt kijkt niet bepaald op van de huidige prestaties van Ajax. Sinds de verdediger is vertrokken naar Juventus zijn de Amsterdammers nog altijd ongeslagen en werd in de Champions League met ruime cijfers gewonnen van Lille OSC en Valencia CF.

'Ik ben niet echt verbaasd', vertelt De Ligt tegenover Veronica Inside. 'Ik weet wat Ajax kan en wat de filosofie is. Ze hebben twee hele goede resultaten geboekt, tegen Lille en Valencia. In deze fase is het heel moeilijk om te bekijken hoe ver je bent als team.'

'Ajax heeft een team dat goed op elkaar ingespeeld is', vervolgt De Ligt. 'Frenkie de Jong, Lasse Schöne en ik zijn weggegaan. Daar hebben ze jongens voor teruggehaald die ze gelijk hebben kunnen inpassen door de vele wedstrijden die ze moesten spelen. Dat zie je ook terug.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
pinballmagic
Het gelul allemaal dat ze een stapje hoger willen gaan spelen.
Ajax is op het ogenblik top.
Met Frenkie en de Ligt hadden we zeker een gooi kunnen doen naar de CL zege.
Dus het gaat in feite alleen maar om de pegels
Niet meer en niet minder
6 -6
ETM
Mensen vergeten dat de prestatie van Ajax vorig seizoen zo spectacair was omdat het een enorme stunt was. Als het normaal zou zijn dan is Ajax idd wereldtop..
Een De Ligt die een nieuw avontuur wilt, naar een club wilt die structureel een gooi doet naar de CL en 4/5 keer zoveel wilt verdienen kun je nauwelijks veroordelen man. En nee niet alleen om de pegels dus. Dat is het onderbuik gevoel van de Ajax-supporter.
2 0
Dolberg25
We hadden na City gewoon favoriet geweest met Frenkie en de Ligt. Helaas staat geld boven het onmogelijke flikken met je beste vrienden voor hun.
2 0
Jariiii
Hou nou eens op Schöne in één adem te noemen met De Jong en De Ligt. Ik vond hem uitermate sympathiek, een echte teamspeler met zeker toegevoegde waarde, maar laten we hem niet met terugwerkende kracht te groot gaan maken.
8 -1
Markopantelic007
Om een of andere reden hoop ik dat we Juve treffen in de finale, met een uitstekend spelende Matthijs de Ligt, en dan helemaal oprollen met 3-0 ofzo.
2 0
DrD3k
exact dit dus.
Mag Mathijs Ronaldo gaan troosten en tegelijk balen van de verkeerde keuze door bij Ajax weg te gaan.
0 0
Rentokill
17 miljoen per jaar is hoe dan ook een goede keuze. Ziyech krijgt ‘maar’ 4,7.
0 0
DrD3k
Op eoa manier heb ik het gevoel dat jullie maar passanten zijn geweest.
0 -7
Luie
Schone was al weer weg voor dat je erg in had.
3 -2
Sterretje73
Net als jij...
4 -1