Lato ziet kansen voor Valencia tegen Ajax

JesseTH, 29-09-2019 om 18:50, 8405 views, Valencia CF |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Toni Lato, huidig speler van PSV en huurling van Valencia, is van mening dat zijn eigenlijke werkgever Ajax woensdag kan verslaan. De Amsterdammers gaan dan op bezoek in Spanje voor een Champions League-ontmoeting en Lato ziet kansen voor Valencia.

'Als Valencia net zo sterk voor de dag komt als tegen Chelsea en haar ding doet, kan Ajax verslagen worden', spreekt Lato op de officiële website van Valencia. 'Ajax lijdt zonder de bal en laat soms erg weinig mensen achterin, daar kan Valencia ze pijn doen.'

'Ze hebben niet alleen voetbal, ook hebben ze fysiek', vertelt de back vervolgens verder over Ajax en het Nederlands voetbal in het algemeen. 'De Eredivisie is minder competitief dan La Liga, maar het is erg fysiek. Tijdens de training werk je met de bal, maar op een ouderwetse manier. De trainingen zijn langer, op grotere velden en je rent veel.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bky
Hij heeft dus totaal geen verstand van voetbal, dus past perfect bij dat clubje in Eindhoven.
2 0
Ajaxforever1985
Wat een bizar verhaal. De eredivisie is dus alleen maar fysiek, maar volgens mij is hij in de war met Engeland en Duitsland, want wij ontlopen Spanje daarin totaal niet. Dan zegt hij dat Valnecia goed was tegen chelsea, terwijl god zelf heeft geholpen dat Valencia niet met 4-0 eraf ging. Mooiste is wel dat hij en daar in Spanje Ajax dus de rijkere grotere club is en dat Valencia maar klein kansje heeft. Maar denk wel dat Valencia behoorlijke club is en ze spelen ook nog thuis. Dus ik keer het om: wij maken kans tegen Valencia en lukt het is dat weer een topprestatie!
1 0
AlexIbarra
Mooi hoe hij de trainingen bij PSV beschrijft:
Je werkt wel met een bal, maar ouderwets. Lange trainingen, veel rennen op grote velden.

Volgens mij gaat het bij ons toch iets anders.
1 0
Bullmajor
Ze trainen in Eindhoven dus precies zoals ze in wedstrijden spelen
0 0
ETM
Begint echt mooi te worden, iedere week hetzelfde praatje van 'tegenstanders' Ze geven ruimte weg dus kun je ze verslaan. Daar, kijk daar, achter die verdediging kun je ze verslaan. Kijk dan, zie je wel.
En dan blijkt de tegentstander per pot pakweg 2 counters te kunnen plaatsen..
Ja maar als... als..
2 -1
Ajaxforever1985
Het is allemaal ALS maar denk dat Ajax alweer de meeste punten heeft gepakt in europa dit jaar in alle competities, dus misschien moeten clubs maar eens echt gaan voetballen tegen ajax. Ben echt benieuwd of als we tegen PSG spelen zij ook zeggen; "Nou jongens Ajax vandaag dus we gaan lekker counteren als we de kans krijgen"
0 0
apeldoorner
haha precies....net als elke analist... als ze die bal breed leggen is het gewoon een goal enn1-0.... ze vergeten alleen dan ook te vertellen.... als ze hem breed leggen en ALS ajax de helft vd kansen daarvoor gemaakt hed was het gewoon 3-1 voor Ajax.... aan als heb je noet zoveel.... Ajax speelt nku eenmaal zo en dan krijg je kansen tegen. Kijk ik toch liever naar dan ploegen die hele wedstrijd de boel dichthouden, alleen rugnummers zien van tegenstanders en uiteindelijk met 1-0 verliezen
1 -1
PetrusKeizer
jeeze, ik dacht hebben ze nu ook al die voormalige topspits van Polen gestrikt voor n interview :)
3 -1
MichelBoerebach
Lato. Die kan ik me nog herinneren. Rappe vleugelspits die tijdens het WK van 1978 furore maakte. Haalde met Polen nog de halve finale, als ik het goed heb. Kale gast, met Ruud Geels-achtig haar. Toch?
0 0
PetrusKeizer
yep. typisch n geval van altijd-op-de-goede-plek-staan. In dat team vond ik n aantal spelers wel echt goed voetballen. Met name Deyna.
0 0
Spuit11
Joh, zelfs Fortuna en Groningen kregen kansen. Lekker boeie, zolang Ajax uiteindelijk wint, vind ik het best!
5 -1
mgtow
Hoeveel heeft PSV aan Lato betaald om deze nietszeggende verbale diarree te spuien? Hij moet eerst eens zelf leren voetballen hij kan er geen hol van.
3 -2
Dit is mijn club
Ik moest eerst even denken aan een vrij goeie kale Poolse spits uit de jaren 70. Maar die is het dus niet.....
5 -1
PetrusKeizer
oho, ik post t net, je was me voor, zie ik nu :) ik dacht exact tzelfde, Gregorz Lato.
0 0
Duif63
Haha ja. Dat was wel een echte goeie. Topscorer WK 74. Speelde later nog voor Lokeren.
2 0
koenos1
Lato zomaar? Oke..
1 -1
Willem410
Jammer dat ze deze kneus uiteindelijk niet gekocht hebben omdat Valencia dat op het laatst moment toch niet wilde.
Was er weer een miljoen of 7 door het afvoerputje gegaan in Eindhoven.
3 -1
kampioenenjood
"...op de officiele website van Valencia". Totaal niet nieuwswaardig dit.
3 -1
MichelBoerebach
...en vervolgens door Google Translate 'vertaald' in het Nederlands. Da's goed gegaan. Het resultaat: een onsamenhangend verhaaltje met vreemde zinnen en stellingen. Ik denk dat deze knaap een heel ander verhaal over Ajax en het Nederlands voetbal heeft opgehangen!
0 0
mickey2602
Ajax lijdt zonder de bal...
Euhm,wat?
2 0
MichelBoerebach
Precies: de pijn is werkelijk ondraaglijk voor de jongens wanneer Ajax de bal niet heeft.
0 0
AjaxDaniel
Deze circus clown werd met veel bombarie binnengehaald maar vgm heeft hij amper gespeeld sinds hij bij onze grote vrienden zit.
4 -1
Patrick78
Wie is deze idioot?
4 -3
Sterretje73
Mwoah...het respect voor ons zit er wel diep in. Ik amuseer me kostelijk met dit soort extra hulp vanuit hun “eigen” kamp.
4 0
Frank1978
Gewoon laten praten. Hij komt momenteel uit voor Psv, dan weet je genoeg...
1 -1
Farry
Hahahah
1 -1