'Gemengde gevoelens' bij PSV na gelijkspel

DouwedeVries96, 23-09-2019 om 09:15, 7081 views, NOS Studio Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

PSV-coach Mark van Bommel en zijn spelers zijn 'blij en trots' na het 1-1 gelijkspel tegen Ajax. Dit blijkt uit quotes van de PSV'ers tegenover onder meer de NOS en FOX Sports

In de eerste helft had Ajax de beste kansen, maar Van Bommel zag ook dat PSV genoeg momenten had voor de goal van Ajax. 'We hadden zeker drie of vier keer de kans om er uit te komen en dat betekent dan vaak een goal. Helaas lukte dat niet', aldus de oefenmeester, die PSV - Ajax als een 'boeiende topper' omschreef. 

Ajax kwam op voorsprong, maar in de tweede helft probeerde PSV het over een andere boeg te gooien. Van Bommel zelf instrueerde zijn spelers aan de hand van een briefje. 'Het veranderde wel iets en er werd meteen gescoord. Credits aan de briefjes', lachte de trainer, die zijn spits Donyell Malen gemengde gevoelens zag hebben. 

Donyell Malen

'Het was een echte topper met veel beleving en strijd. Als je hier thuis verliest, dan is het een drama, maar onze eerste grote kans was meteen raak', doelt de ex-Ajacied op de gelijkmaker die hij zelf achter André Onana schoot. 'Ik sta hier met gemengde gevoelens, maar over het algemeen ben ik tevreden.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Marcao
Wow, wat zullen die boertjes hebben genoten: je eigen team (met uitstekende ex-Ajax aanvallers :0) speelt lafjes op de counter. Als een Ajax-trainer dat zou doen, brak de pleuris uit in Mokum.
0 0
Danny.S
Van Bommel had nog iets aan respect kunnen winnen door aanvallend voetbal te spelen.
Maar nee, laf op de counter in eigen huis en dolblij zijn met de 1-1 na een fout van de tegenstander.
En maar zeiken en zeuren over alles en iedereen.

Een bezoek aan de klaagmuur zou goed zijn voor hem.

Wat een walgelijke kerel is het ook.
3 -1
Klasseman
Zak
0 -1
Redrum
Zo'n Malen zal echt wel balen dat zijn clubje zulk laf countervoetbal speelt. Hij krijgt in dit soort wedstrijden bijna geen bal.
0 -2
Santiago
Ik denk dat Malen alles behalve baalt op dit moment
0 -1
Redrum
Hij is nu de grote jongen bij psv, bij Ajax had hij misschien niet eens basis gestaan. Daar zal hij vast blij om zijn. Alleen tijdens dit soort wedstrijden zou hij toch wel diep in zijn hart moeten balen.
0 -2
Labrador
Blij en trots. Dat is alleen maar een compliment voor ons. PSV trots op een punt in eigen huis tegen Ajax.
4 -1
PetrusKeizer
hey Bommel. Ik kan je op n briefje geven dat jullie dit jaar weer geen kampioen worden.
4 -1
PJK54
Ajax had de 1e helft al zeker op 0-2 moeten staan als onze voorhoede wat scherper was geweest en die goal van P=V was oorzaak van een foutenfestival bij Ajax.
Ik vond dat de thuisclub zeer laf en afwachtend speelde en, zoals al jaren, gokte op de counter.
4 -1
Venta
Walgelijk hoe Van Bommel zichzelf hier schouderklopje geeft voor ‘het briefje’. Als het een verslaggever opvalt kun je best trots toegeven dat het zo was, maar dat ga je toch niet zelf geforceerd de wereld in helpen? Ben blij dat wij gewoon een lekker knullige en onzeker ogende trainer hebben, i.p.v. zo’n zelfingenomen kwal.
7 -1
FSideMaluku
Wat ik mij eigenlijk al afvraag vanaf het moment dat Koeman een briefje gebruikte, hoe legitiem is zo'n briefje eigenlijk? Voor mij komt het namelijk nogal over als een soort van time-out.
0 -2
Cisco2
Hoezo, spel gaat toch gewoon verder.

Niemand wacht totdat het briefje gelezen is en besproken....
0 -1
Web
Maar onze eerste grote kans was raak, daar heeft hij gelijk in, twee kansen was ook alles
Smerig counter ploegje is PSV, maar dat wisten wij al.
Malen moet beter weten, had in dit Ajax veel meer spelvreugde gehad
4 -1
Joker
Thuis spelen alleen maar afwachten, en fluiten als ajax 1 minuut voor tijd rond speelt en zelf weer massaal naar achter loopt zonder de intentie de ballen af te willen pakken..

Schaamteloos volk 38 procent balbezit en het lef hebben om te fluiten, omdat je zelf de bal niet wilt hebben wat een volk...
10 -1
Rhythim
Het zegt al genoeg dat je "blij en trots" bent als je als thuisspelende club niet verliest....
9 -1
Web
Klopt, moet er niet aan denken dat Ajax zo speelt
2 -2