Galtier: 'Ajax niet slechter geworden'

SJvanveen, 16-09-2019 om 21:46, 5539 views, Persconferentie |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Lille OSC kent de kwaliteiten van Ajax, maar is niet bang. Coach Cristophe Galtier wil met zijn ploeg het eigen spel spelen en daarmee de Amsterdammers pijn doen in eigen huis. 

Op de persconferentie voorafgaand aan het Champions League-treffen met Ajax was Galtier lovend over de Eredivisie-club. 'Ze zijn kampioen en hoewel ze goede spelers zijn verloren, denk ik dat ze niet slechter zijn geworden. Ajax speelt heel modern voetbal, maar wij focussen ons op onszelf', aldus de oefenmeester.

Lille werd tweede in Frankrijk en is een team met diverse kwaliteiten. José Fonte noemde de Fransen creatief, snel en sterk en dat beaamt zijn oefenmeester. 'We hebben een jong team en zullen het spel spelen dat we al maanden doen. We gaan van onze eigen kracht uit om Ajax pijn te doen en weten hoe we een resultaat moeten halen.' 

Een potentieel resultaat of niet, Galtier ziet zijn team niet als favoriet in Amsterdam. 'We zijn misschien de underdog, maar zien zeker kansen. Ajax had het lastig in de voorronden en konden uitgeschakeld worden. Het was jammer geweest voor een team dat vorig seizoen nog in de halve finales van de Champions League speelde.' 

Denk jij dat Ajax dinsdagavond met 2-0 wint van Lille OSC? Zet in en krijg 6,60 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Web
Word gewoon een heel lastige pot, ik heb geen enkel idee wat de uitslag word
0 0
ErikDeBosz
De middelmaat die Overmars heeft aangeschaft heeft ons zeker wel zwakker gemaakt. Die tuinkabouter is alleen goed in het verkopen, echter gooit hij het geld net zo snel weer weg.
1 -4
Web
Ja want de toppers willen in Nederland spelen
Ach eigelijk moet je niet reageren, op zulke vreselijke domme opmerkingen
0 0
HStorm
Is een trolletje, of aan het oefenen om er een te worden want het is nog niet van een hoog niveau.
1 0
ram
Ehm, jawel.
0 0
donpedroh
Zeer lepe ploeg, dat Lille. Het gaat er enorm om spannen . Donny is een gemis. Onze verdediging is bij vlagen net een vergiet. Gelukkig hebben wij een enorm goede aanval die met een kolkende arena altijd garant staat voor meerdere doelpunten. 4-3
2 0
Sanalologo
Al dat interressante geneuzel van iedereen dat we wel of niet moeten winnen. Niemand heeft Lille zien spelen, dus hoe moeten we weten of Ajax moet winnen of niet?
Ajax is spelers kwijt, lille is spelers kwijt.
0 0
Joseph
Ze missen nu Matthijs, Donny en Frenkie. Dat is alsof je Pique, Messi en Suárez bij Barcelona weglaat.

Ajax is ontzettend verzwakt, maar moet sterk genoeg zijn om van Lille te kunnen winnen. Ajax is inderdaad de favoriet morgen.
0 -1
ETM
Vreemd genoeg vergeet je Schone ;)

En waarom moet Ajax dan van Lille kunnen winnen?
1 0
ajaxdordtt
Ik ben ook heel benieuwd.
0 0
FreddyAX
De opdracht voor Ajax is om na de winter nog Europees te spelen, het kan zeker beter maar laten we niet vergeten dat er in de poule gewoon 3 goede tegenstanders zitten.
De verwachtingen zijn naar aanleiding van vorig jaar hooggespannen, we vergeten dan dat er ook lof was voor PSV die gewoon uitgeschakeld werden met twee punten in een sterke poule.

Iedereen zal zien dat Ajax nu nog geen soepel lopend elftal heeft en dat kan zeker morgen een rol spelen.
Laten we hopen op een mooie pot en dat we aan het langste eind trekken.
0 0
Dexy
Het welbekende zand in de ogen strooien is begonnen.
0 0
Tinus
Dit is meer indekken dan zand in de ogen strooien. Zelfs iemand zonder voetbalverstand kan zien dat Ajax een dikke jas heeft uitgedaan.
0 0
FSideMaluku
De Koude Oorlog is begonnen. Moet zeggen dat ik niet geheel ongerust ben, maar ook niet geheel content. Ongerust ben ik om dezelfde reden als vorig seizoen; het blijven enkele, op zichzelf staande wedstrijden en sta je er niet meteen, dan kun je direct grote averij oplopen. Ook als de poule er op het oog redelijk gelijkwaardig uitziet.
3 0
ajaxdordtt
We zijn echt 2 klassen minder.
1 -6
Rhythim
Met 2 klassen minder haal je de CL niet...
0 0
Radikaal
ok. Maar dan ga ik je er aan houden. Ieder resultaat beter dan -3 doelpunten en je bent je geloofwaardigheid helemaal kwijt. Doen?
1 0
ajaxdordtt
Ok. Als je duidelijk uitlegt wat je bedoelt, prima. Want ik volg je niet. Als je echt denkt dat we met Veltman, Alvarez en Martinez voor Veltman, Schone en Frenkie niet minder zijn geworden, is je Ajax bril echt te dik.
0 -1
Gouda
De Ligt denk?
0 0
ajaxdordtt
Uiteraard, sorry.
0 0