'Menig gaat aan de slag bij FC Twente'

BVeenstra, 09-09-2019 om 13:00, 9874 views, De Telegraaf |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Voormalig Ajax-aanvaller Queensy Menig gaat naar verwachting aan de slag bij FC Twente, zo meldt De Telegraaf. De buitenspeler liet zijn contract bij FC Nantes ontbinden en kon zodoende als transfervrije speler ook buiten de transferperiode om een nieuwe club vinden.

De Telegraaf schrijft nu dat als Menig de medische keuring doorstaat, hij voor twee seizoenen wordt vastgelegd door FC Twente. In Frankrijk kwam Menig amper aan spelen toe, waardoor de aanvaller in de afgelopen jaren werd verhuurd aan PEC Zwolle en Oldham Athletic.

Menig speelde tussen 2007 en 2017 bij Ajax, al werd hij in zijn laatste twee seizoenen verhuurd aan PEC Zwolle. In totaal maakte hij vijf keer zijn opwachting in het eerste elftal van Ajax, waarin hij éénmaal trefzeker was.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Henkjanklaas
Dit FC Twente is erg goed bezig. Heeft na al die financiële ellende en met nieuwe beleidsbepalers toch weer een aardig team weten op te bouwen. De gunfactor was erg laag voor deze club maar ik hoop dat de club verder bouwt aan een nieuwe toekomst. Ook goed voor de eredivisie.
2 -3
Labrador
De gunfactor was laag omdat hun fans zo zielig liepen te doen. Verder ben ik het met je eens hoor. Twente hoort in de Eredivisie
2 0
Libero
Nou, niet alleen vanwege de fans hoor. List en bedrog en de gemeente Enschede ving weer de klappen op nadat ze alweer met de 'geleende' miljoenen gewoon weer onverantwoorde aankopen deden. De hand boven het hoofd gehouden door de KNVB, terwijl andere clubs voor minder hun licentie kwijtraakten en het faillissement in zijn gestuurd.
En nu keren ze lachend, met een voor een promovendus ongekend hoog budget, weer terug in de Eredivisie.
Het zal wel, maar de gunfactor staat bij mij nog steeds op een zeer laag pitje.
2 -1
geDaante
Heeft weinig met de club zelf te maken, en alles met Munsterman en Co.
Dus met een paar passanten, die weg zijn, dus schone lei.
2 -2
Libero
Nou, nee. Wat ik beschrijf gebeurde veel later.
1 0
Ismael Urzaiz
De nieuwe Kluivert!
3 0
AltijdGelijk
Ahaha Frankie de Boer
1 -1
MPAjax
Idd:

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/448767/-ik-sliep-al-toen-frank-de-boer-dat-riep-in-studio-voetbal-.html

Ajax verhuurt 'nieuwe Kluivert': "Ik sliep al toen Frank de Boer dat riep"
0 0
Daniii
FC Twente begint nu toch zo langzamerhand terug te komen, zou alleen maar goed zijn voor het Nederlandse voetbal met een (potentieel) sterk team terug op niveau.
3 -1
gi0vanni
Ik denk dat menig mens Twente niet meer zo mag. Maar de top op een eerlijke manier halen zou een klein wonder zijn.
0 -3
Daniii
Voorheen speelde ze Europees en werden kampioen, en speelde altijd tegen de top aan en maakte het de top altijd erg lastig.

Ze hebben een groot stadion, een supportive achterban en over paar jaar schuldenvrij. Hoezo kunnen ze dan niet na het niveau van voorheen geraken als dat voorheen wel lukte?
1 -1
Sluk
Omdat ze dat voorheen op een manier deden die niet kon. Overigens geloof ik best dat ze weer een hoog niveau zouden kunnen halen, maar je vroeg waarom het niet zou lukken ;)
0 0