Vriends: 'Kunnen best eens verrassen tegen Ajax'

BartVeenstra, 28-08-2019 om 12:20, 6868 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Waar men bij Ajax op dit moment volop bezig is met de voorbereiding op het duel met APOEL Nicosia in de play-offs van de Champions League kijkt men bij Sparta Rotterdam al reikhalzend uit naar de confrontatie met Ajax van aankomende zondag. 'Bij ons leeft het gevoel dat er wat te halen valt', zegt Spartaan Bart Vriends tegenover het Algemeen Dagblad.

Sparta Rotterdam speelde tot nu toe vier wedstrijden in de Eredivisie en pakte daarin acht punten. Verloren werd er nog niet. 'De punten die we hebben, hebben we. Dat is een prettige wetenschap, ja', zegt Vriends, die vol vertrouwen is. 'Anderzijds wil je tegen elke ploeg punten pakken, dus ook tegen Ajax. En zoals wij ons nu al het gehele seizoen manifesteren, achten we ons zeker niet kansloos tegen Ajax. Bij ons leeft het gevoel dat er wat te halen valt.'

Het gaat de goede kant op met de promovendus en na een jaar voetballen in de Keuken Kampioen Divisie is de Eredivisie puur genieten voor de Spartanen. 'Nu speel je weer tegen Feyenoord, tegen Ajax; daar doe je het als voetballer natuurlijk voor. Nog mooier is het dat dan dat er in de groep zoveel zelfvertrouwen is dat we niet bij voorbaat denken dat we tegen dat soort grote clubs toch geen kans hebben. We hebben gewoon een selectie met heel veel kwaliteiten. In de Kuip hebben we dat al bewezen (2-2) en ook tegen Ajax kunnen we best eens gaan verrassen. Daar moeten we in elk geval wel voor gaan.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Omdat Sparta samen mag werken met Ajax verwacht ik dat er normaal gevoetbald wordt en geen -mans verdediging zoals die apoeltjes deden. Verliezen gaan ze toch, dus maak er een mooie wedstrijd van voor het publiek. Voor mooi voetbal komen mensen graag naar het stadion en niet om je team 90 minuten te zien verdedigen!
0 0
Beer
Dat zeggen ze allemaal.
0 0
Murtagh
wordt 0-10
0 0
MrPink
Bij direct rood had je niet eens mee kunnen doen, mafkees!
0 0
Juichtoon
…………. ook allemaal punten Vriend.
0 0
Antafca
hihi grappenmaker
0 0
Ajacied33
Zegt hij die geschorst zou moeten zijn voor zijn kamikaze tackle op de middenlijn..
2 0
zwollie
Vriends had helemaal niet mogen spelen. Hij had dieprood moeten hebben. En toch een grote bek hebben, op maar ff dimmen.
2 0
Vierendertigste
Jij had dieprood moeten krijgen, Vriend !!!
2 -1
Pheadrus
"De punten die we hebben, hebben we......."
Ik heb daar toch wel enige tijd over nagedacht. Het is een inzicht waar ik zelf niet direct op gekomen was. Maar ik denk dat hij een punt heeft. Er is een behoorlijk grote kans dat de punten die je haalt ook blijven staan, minsten tot het einde van het seizoen.
3 0
Red Devil
Laat hij dat maar lekker denken des te harder komt die 0-5 aan zondag bij ze.
0 0
geronimo
Vriends; "Ik denk dat we kampioen worden"
0 0
JanBiesbos
Lekker makkelijk lullen in de underdog positie en met je kont en zijn tienen in de 16.
Schande dat we tegen zon kutploeg voorronde moeten spelen , anti voetbal.
3 -1
DannTheDon020
Jij had niet eens op het veld mogen staan meneer Vriends
5 0
blessure
Schandalige overtreding.
Onbegrijpelijke VAR reactie.
Of speelden er andere belangen?
4 0
BrentTomassen
Aldus de man die geschorst had moeten zijn tegen Ajax.
3 0
Dolberg25
Als Ajax vanavond wint verwacht ik een makkelijke overwinning in Rotterdam, maar mocht Ajax vanavond niet doorgaan kan het wel eens lastig wedstrijdje worden in het Kasteel.
1 0
SjaakWolfs
Belangrijke pot, ja. Ook voor het zelfvertrouwen. Een negatief resultaat en het journaille zal al spreken van een crisis bij Ajax.
0 0