Waterman: 'Voor Ajax een gevaarlijke uitslag'

BartVeenstra, 21-08-2019 om 13:45, 10710 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Boy Waterman denkt dat het 0-0 gelijkspel tussen APOEL Nicosia en Ajax van dinsdagavond een gevaarlijke uitslag is voor Ajax met het oog op de return van volgende week. Dat vertelt de goalie in gesprek met De Telegraaf. 'We hadden de betere kansen.'

'De eerste twintig minuten stonden we wel zwaar onder druk, maar we hadden wel zelf een goal moeten maken. Ook vooral richting de wedstrijd in Amsterdam', zegt Waterman, die zelf als tweede keeper niet in actie kwam.

Bij Ajax wist André Onana zich te onderscheiden met een fantastische redding op een hard schot van APOEL Nicosia. 'Een fantastische redding. Hij pakte ’m goed. Het is ook een heel goede keeper. Ajax is nog wel favoriet, ze spelen goed voetbal. De bal is rond. Het is voor Ajax wel een gevaarlijke uitslag. Ze moeten ons niet onderschatten. We hebben ons visitekaartje afgegeven.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
WZAWZDB14
Ze zijn er bij apoel heeel trots op dat ajax gewoon verschrikkelijk slecht speelden. Eigenlijk speelde apoel ook gewoon slecht, want dit hadden ze moeten afstraffen.
0 0
ajax4perez
Ik dacht dinsdag ook dat het een 0-3 of 1-3 zou worden. echter na 20 minuten spelen was ik eerder bang van een 1-0 dan de 0-1.

Dit kan wel eens een deceptie worden met een 1-1 in eigen huis als gevolg...
ik hou mijn ajax hart vast komende week.
1 0
vdhaas
Goeie voor clichebingo. Zelfs de oude klassieker 'de bal is rond' wordt aangehaald
1 0
HenryVakH1972
Gelukkig is het thuis minder warm
1 -1
Duif63
Het wordt heel moeilijk voor Ajax volgende week. Europees presteren we uit beter dan thuis sinds vorig seizoen. Krijgen thuis ook meer doelpunten tegen. Een 2-2 of 3-3 zou me niks verbazen.
0 0
Ajacied33
Een overtuigende 4-0 zou mij weer niet verbazen...
0 -1
Duif63
Ik hoop dat jij gelijk krijgt...
0 0
AFCA1211
Waterman, het komt omdat Ajax zelf als een natte krant speelde. Niet omdat Apoel zo goed is
0 -1
ELMagico
Europa League ook goed!
1 -7
ajax4perez
en 40 miljoen mislopen... nee dankje!
liever dan CL beginnen en dan na de winterstop EL spelen.
0 0
Redrum
Apoel is een schaamteloze kutploeg. Ze hebben bepaalde fases in de wedstrijd niets anders gedaan dan met 11 man op eigen helft blind ballen wegroeien. Ze speelden net als psv in de CL vorig jaar. Het lag echter vooral aan Ajax dat ze nog denken ergens kans op te maken. Als Veltman en Marin volgende week op de bank zitten dan wordt het een simpele overwinning voor Ajax. Maar ja, gaat die kale eigenwijze tukker zijn eigen geblunder erkennen of is hij bereid CL-voetbal op het spel te zetten vanwege zijn eigen halsstarrigheid?
5 -4
GvanderK
Zelfs tegen een gigantisch slecht spelend Ajax kon Apoel niet winnen. Als we volgende week het normale niveau behalen winnen we gewoon simpel. Ajax maakt het zichzelf soms onnodig lastig, alsof ze tegen zichzelf spelen.
4 -2
ram
Deze Boy heeft een punt natuurlijk. Ik zie Apoel bij ons best een goal maken en ik vraag me af of wij tegen Apoel twee keer kunnen scoren...

Dus hopelijk wordt het volgende week echt apoeltje eitje en hoeven we niet door de zure apoel heen te bijten. Padoem Pats.

Nee. Serieus. Dat wordt best spannend.
3 -2
Huntelaar020
Wauw lijkt van Bommel wel:)
2 -3
ajaxdordtt
No shit
3 -2
Afstandsschot
Praat die Waterman in clichés ofzo
2 -3