Halilhodzic nieuwe bondscoach Ziyech en Mazraoui

NielsOpdam, 15-08-2019 om 19:25, 5323 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui hebben een nieuwe bondscoach. Vahid Halilhodzic is de nieuwe bondscoach van Marokko. De 67-jarige trainer werd donderdagavond gepresenteerd als opvolger van Hervé Renard.

Renard vertrok onlangs bij het nationale elftal, nadat Marokko in de achtste finale van de Afrika Cup werd uitgeschakeld door Benin. Halilhodzic heeft al enige ervaring in Afrika. De Bosniër was in het verleden al bondscoach van Algerije en Ivoorkust. Tijdens het afgelopen seizoen was hij trainer bij FC Nantes.

Halilhodzic moet Marokko nu naar het WK 2022 in Qatar leiden. De nieuwe bondscoach van Marokko heeft ook daar enige ervaring in. In het verleden kwalificeerde hij zich voor het WK met Ivoorkust (2010), Algerije (2014) en Japan (2018). Echter ging hij alleen met Algerije naar het eindtoernooi, omdat hij bij Ivoorkust en Japan enkele maanden voor de start van het WK werd ontslagen. Halilhodzic zorgt met zijn uitgesproken karakter wel eens voor opschudding.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
niquedegraaff
Ken 'm niet. Maar hij ziet er uit als een gladjanus.
0 0
onderkantlat
Hier ga je de mist in
0 0
Fredschuit1
Kunnen ze niet Ouaali bondscoach maken? Zijn we daar ook weer van verlost..
0 0
Ferd
Kunnen ze jou niet gewoon opsluiten in een gesloten inrichting? Zijn we daar ook weer vanaf
0 0
Fredschuit1
Not going to happen, Fart.
0 0
Sunstridr
Volgens mij zit Ouaali redelijk hoog op hun lijstje voor hoofd van voetbal (Technische Directeur voor Nationale Ploegen).
0 0
Fredschuit1
Inshallah
0 0
Sanalologo
Bosnie en Marokko goeie combinatie
1 -1