Lerager: 'Kunnen zien dat Schöne van Ajax komt'

BartVeenstra, 10-08-2019 om 14:50, 8209 views, Il Secolo XIX |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Lasse Schöne staat er direct goed op bij zijn teamgenoten van Genoa CFC. Zijn landgenoot Lukas Lerager bijvoorbeeld is tegenover Il Secolo XIX zeer te spreken over de komst van de inmiddels ex-Ajacied.

De Deen wordt gevraagd naar de komst van Schöne: 'Een geweldige speler. Hij is slim, heeft techniek en een visie op het spel. Daarnaast is hij erg goed in vrije trappen en kan hij goed overweg met zijn teamgenoten. We kunnen zien dat hij van Ajax komt.'

Schöne maakte zijn transfer naar Genoa CFC vrijdag officieel. De Deen verlaat Ajax daarmee naar zeven seizoenen. In gesprek met Ajax Showtime sprak voormalig Ajax-teammanager David Endt lovend over de middenvelder.

Denk jij dat Dusan Tadic twee of meer goals maakt tegen FC Emmen? Zet in en krijg 3,20 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Superjan
En toch, had hij 'gewoon' weer gespeeld gister. Marin krijgt nog ruim de tijd van me want ik zie goeie dingen, maar hij had Schöne nog niet uit de basis gespeeld. Aan de andere kant, als je Marin nu niet laat staan, is hij ook nog niet ingespeeld op het moment dat de wedstrijden komen waarin Schöne het niet kan belopen. Nou ja, hoe dan ook, Schöne = held, dat sowieso.
0 0
S_020
*na zeven seizoenen, niet naar zeven seizoenen..
0 0
Chesterson93
Één invalbeurt en dit wordt al opgemerkt. Mooi, man.
0 0
scstan94
Mooie reactie die laat zien hoe er vanuit de voetbalwereld naar ajax wordt gekeken en over gedacht
8 -1
Lagasj
Gelukkig wel bij de voetballers.
Hoe anders is het bij de massa's supporters in Nederland die Ajax haten tot op het bot.
Onbegrijpelijk voor mij. Wat is de frustratie hier eigenlijk achter deze haat.
Wie het weet mag het zeggen.
0 0
neutraaltje
Makkelijk gelul
Elke supporter hekelt de andere clubs.. en als jij je daar aan ergert maar wel andere clubsupportes neerhaalt ben je geen steek beter.. er word vaak calimerogedrag verweten naar andere clubs.. maar hier is het toch net zo.. ajax is nu op dit moment de beste club. Geniet daarvan.. kan over n paar jaar weer over zijn
0 -1
Spuit11
Stiekem zijn die massa supporters jaloers.

Het is net zoiets als lekker links blijven rijden, iemand met ritsen er niet tussen laten. Hetzelfde niveau. Gun die ander eens wat, leeft een stuk relaxter.

Behalve PSV'ers xD
1 0