Qarabag wint van APOEL Nicosia en zet eerste stap

JesseTH, 06-08-2019 om 23:20, 4802 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Qarabag FK, één van de twee mogelijke volgende tegenstanders van Ajax, heeft dinsdagavond een eerste stap gezet richting de play-offs van de Champions League. Op bezoek bij APOEL Nicosia werd met 1-2 gewonnen.

De eerste helft bleef zonder doelpunten op Cyprus, maar na de rust werd er volop gescoord. Het was Qarabag dat na 54 minuten spelen op een 0-1 voorsprong kwam via Mahir Madatov, waarna het even later al 0-2 stond. Magaye Gueye was de man die verantwoordelijk was voor het vergroten van de marge naar twee.

In de absolute slotfase wist APOEL via Giorgos Merkis nog terug te komen in het tweeluik, maar Qarabag staat er - zeker gezien de uitdoelpunten - rooskleuriger voor. Voordat Ajax in aanmerking kan komen om tegen één van beide ploegen te spelen echter, moet het volgende week dinsdag eerst af zien te rekenen met PAOK tijdens de return in Amsterdam.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jelephi
Azerbeidjan. Ook zo'n topland waar je nog niet dood gevonden wilt worden. Gelukkig eerst uit..
5 -3
036AFCA97
Toevallig gister ff opgezocht op Google, maar volgens mij hebben ze daar maar één hoogtepunt en dat zijn een paar futuristische gebouwen midden in een stad.
3 0
PuurGeluk
En de formule 1
4 0
Koekepeer
En een eeuwig durende natuurbrand
0 0
Afstandsschot
En die gaat niet geheel toevallig rond een paar futuristische gebouwen midden in een stad.
1 0