Younes: 'Blij met de manier waarop ik vertrok'

JesseTH, 02-08-2019 om 20:55, 6577 views, BILD |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Amin Younes is blij met de manier waarop hij uiteindelijk is vertrokken bij Ajax. Na onenigheid met de clubleiding en een ware transfersoap omtrent zijn overstap naar Napoli kwam zijn vertrek naar Italië tóch rond. De Duitser hield ondanks alles geen slechte relaties over aan zijn tijd bij Ajax.

'Ik ben blij met de manier waarop ik vertrok', vertelt Younes tegenover BILD. 'Het was zeker geen gemakkelijke periode, maar gelukkig zijn Nederlands niet erg wraakzuchtig. Marc Overmars en Edwin van der Sar feliciteerden me bijvoorbeeld na het maken van mijn eerste doelpunt voor Napoli. Ze weten dat ik alles gaf in mijn tijd bij Ajax. Ik denk dat er in die tijd door beide partijen fouten zijn gemaakt.'

In de Serie A komt Younes dit seizoen met Matthijs de Ligt een oude bekende tegen. 'Ze (Juventus, red.) hebben een klasse transfer afgerond. Ik kijk ernaar uit hem tegen te komen. We hebben altijd contact gehouden na mijn transfer vorige zomer. Bij Ajax heerst er een speciale feel-good atmosfeer. Dat is anders in een grote competitie. Hij zal het niet gemakkelijk krijgen tegen concurrenten als Chiellini en Bonucci.'

Denk jij dat Ajax met een 0-2 zege bij Vitesse aan het seizoen begint? Zet in en krijg 7,95 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jan Doedel
Younes of Kluivert jr..........wie wint de prijs voor t meest achterbakse schepsel wat ooit een Ajax-shirt droeg? Ik vind t errug lastig kiezen.
0 0
OuweDibbes
Onze duitse Judas.. blij dat hij is opgerot met zijn nare streken.
0 0
Raydo
Wederom een slechte vertaling/misinterpretatie van een anderstalig artikel door AS.

Hij zegt helemaal niet dat hij "blij is met de manier waarop hij vertrokken is". Ze vragen hem of hij geen spijt had van zijn vertrek, net vóór het seizoen dat Ajax de dubbel won en in de halve finale CL stond. Daarop zegt hij: "ik ben blij met de weg die ik gegaan ben".

Pas daarna komt aan bod dat hij destijds met bonje is vertrokken, en daarover zegt hij alleen dat het geen makkelijke periode was, dat Nederlanders gelukkig niet haatdragend zijn, en dat er van beide kanten fouten werden gemaakt.

Ik vraag me af: is de AS-redactie werkelijk zo slecht met talen, of wordt dit zo opgeschreven voor de clicks?
7 -1
Aeter
Dat noemen ze clickbait. Zit het hier vol mee. Zo maken ze hier geld. Hoezee kapitalisme!
2 -1
MankeNelis
Flikker streek om 5 miljoen door de neus te boren.
1 -1
Schwalbino
Heeft mooie dingen laten zien die kleine Duitser. De rest interesseert me geen ene moer.
4 -4
Gecko
Bah. Nare man
4 -3
Minsc
Ik was ook blij dat hij vertrok.
2 -4
Ajax412
Wij zijn niet wraakzuchtig, maar ik wil wel mijn opa zijn fiets terug!
5 -2
geronimo
Hij is eigenlijk Libanees
0 0
Djabber
Meneertje 'ik wil de nieuwe Sjaak Swart worden'. Vond het een sympathieke gast maar dat was snel weg met die hele transfersoap.
7 -2
Redrum
Elk woord dat ik over Amin Younes typ is zonde van mijn tijd. Hier laat ik het dus maar bij.
15 -3
Daneman
Ik heb Younes wel hoog zitten.
Volgens mij was hij "niet uitgerust", omdat hij veel te weinig vakantie had gehad (vw interlands en verhaal Nouri) en daarna belabberd behandeld.
0 0