Spaanse krant lovend over duo De Jong en Griezmann

JesseTH, 28-07-2019 om 20:30, 15196 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Frenkie de Jong en Antoine Griezmann, beiden aankopen van FC Barcelona tijdens de huidige transferperiode, hebben in de voorbereiding een bijzonder goede indruk achtergelaten. Zo oordeelt het Spaanse AS althans. Men kan niet wachten om het duo samen aan het werk te gaan zien.

'De twee grote aankopen van het seizoen hebben laten zien dat ze zich volledig hebben aangepast aan hun nieuwe club', schrijft het Spaanse medium, waarna het een eerder gemaakte vergelijking terug naar boven haalt. 'De Nederlandse media vergeleken De Jong altijd met Sergio Busquets, die niet alleen op dezelfde positie speelt, maar wiens manier van voetballen ook nog eens vergelijkbaar is.'

'Valverde heeft toegegeven dat er nog dingen zijn waar ze aan moeten werken, maar dat de sensaties bij het team passen is erg duidelijk', vervolgt de lofzang. 'Ze hebben tijdens het trainingskamp nog niet samengespeeld. De dag dat het talent van Griezmann en De Jong samenkomt, zullen we dichter bij de hemel komen.'

Combineer jouw alledaagse leven met het supporten van Ajax: ga nu naar de officiële shop van Ajax en bekijk de casual kledingcollectie voor jong en oud. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
atalantanio
In welke zin is dit nog Ajax gerelateerd nieuws? Richt dat lekker Barcelona Showtime op. Ik begin dit zo langzamerhand tamelijk vervelend te vinden. Elke dag weer Frenkie de Jong of Matthijs de Ligt. Die gasten spelen niet meer voor Ajax.
2 -9
Finidi en Nwanko
Uit het oog uit het hart.....ik heb bij vlagen genoten van deze ex Ajacied. Lekker blijven volgen AS! Ik lees de stukjes wel:-)
0 0
mvdk
Klik er dan niet op. Daarbij staat het bij voetbalnieuws. Daar mag al het overige nieuws buiten Ajax om gepost worden. Al het Ajaxnieuws staat bij hoofdnieuws en bijzaken en geruchten.
4 0
ajax1981
Spaanse kranten hebben 10 pagina’s voetbal per dag te vullen. Dat wordt nog een hoop quotes voor Ajax Showtime.
1 -2
Maxwell5
De Jong, Messi, Griezmann, Puigli, Arthur en eventueel Neymar, oeff dat kan inderdaad om van te smullen worden.
3 0