Van Bommel kijkt naar Higler: 'Bal lag niet stil'

SJvanveen, 28-07-2019 om 13:19, 12108 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Mark van Bommel had de tweede Ajax-goal zaterdagmiddag niet goedgekeurd. De trainer van PSV zag dat de snelle vrije trap van Daley Blind te snel werd genomen en dat Dusan Tadic een overtreding maakte op Olivier Boscagli. 

Laatstgenoemde Fransman ging in de eerste helft al in de fout bij de 1-0 van Ajax en ging vlak voor de tweede Amsterdamse treffer naar de grond. In een duel met Tadic kwam de arm van de Ajacied in het gezicht van de linkspoot, waardoor Boscagli viel. Uiteindelijk werd na toedoen van de VAR de goal goedgekeurd.

Van Bommel stond na afloop van de wedstrijd FOX Sports te woord en liet zijn licht schijnen over de situatie. 'Ik vond de bal in eerste instantie niet stil liggen. Als je aan de kant staat zie je alles. De scheidsrechter bepaalt, maar als er iemand geblesseerd is aan zijn hoofd, moet je wel het spel stil leggen.' 

Blind liet tussen neus en lippen door weten dat de snelle vrije trap meer dan een bewussie was. Hij traint er vaak op met Tadic en zo geschiedde. Uiteindelijk moest Donny van de Beek al de kans afmaken, maar was het Blind die de trekker overhaalde en zo voor de beslissing zorgde.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rentokill
Niets zo koddig als de verongelijkte reactie van een verliezende Mark van Bommel. Iedereen zag wat een aanstellerietus dit was. Maar Bommel vind dat je moet stoppen en een Schwalbe moet respecteren. Want dan kan iedereen dat voortaan doen.

Ze hebben blijkbaar les gehad van Lozano.
0 0
Ajax34
Er is een groot vershil tussen aan het hoofd geblesseerd zijn en net doen als of je geblesseerd bent aan het hoofd . Hetgeen deze jongen deed.
0 0
Van Reenen
De verklaring van de scheidsrechter is Mark ontgaanof hij houdt vast aanzien eigen lezing. De scheidsrechter verklaarde derde verdediger van PSV tegen de arm van Tadicaanliep, vervolgens nog een stap deed en toen pas ging liggen. Hoi Mark, hoezo hoofdwo d. Als Dusan een slaande beweging had gemaakt, was jou verdediger meteen naar de grond gegaan. En de uitleg van Higler sta ik achter en zijn bezlissing was de juiste. De VARwaswel effe in slaap gedut bij die achterlijke overtredingen van die gestoorde middenvelder bih PSV.
0 0
Truth
Hij mag nog blij zijn dat die boskakkie geen geel kreeg. Aangezien de goal goed werd gekeurd en het dus géén overtreding van Tadic was, was het gewoon een schwalbe en dat is gewoon geel
0 0
Danny.S
De beste man moet een enkeltje Israël boeken en lekker bij de klaagmuur gaan staan.
1 0
Ferd
Israël, joden, Ajax ..... dat gaat ie nooit doen natuurlijk.
0 0
PetrusKeizer
Mark van Pummel: "tuurlijk kan je in 3 dagen kerels worden".

Tuurlijk. Veel havermoutpap eten en vooral de ballen niet stilleggen, Mark.
0 0
ZlatanI
Haha prachtig! Blessure aan het hoofd. Dikke schwalbe van Boskalis bedoelt ie.
2 0
Tscheu
Ik zou de film nog even terugdraaien Mark, de bal lag wel stil.
1 0
Hans Kraay Jr.
Heeft iemand van Bommel inmiddels getroost of is hij nu nog steeds aan het huilen?
6 0
MankeNelis
Naar het schijnt ligt hij in katzwijm, hoe hij dat spul dinsdag op de rails krijgt.
3 0
Simon1
Het wordt tijd dag Van Hommeltje eens naar zichzelf gaat kijken en zich leert te gedragen als coach. Praat zijn spelers naar beneden in de media, het ligt altijd aan een ander, en altijd zeiken op de scheidsrechter. We konden allemaal zeggen van Frank de Boer wat we vonden, maar als ik moet kiezen tussen die twee kies ik altijd voor Frank de Boer.
4 0
Bensco
ik ben wel blij met van Bommel als trainer. De persconferenties zijn weer ouderwets lachen, gieren en brullen.

Ze verdienden het sowieso niet om in de Arena te staan, punt!
4 0
Oliveira
Die knuppel bij PSV had al 2x rood moeten hebben.... Misschien dat Van Bommel met zijn expertise daar eens op in kan gaan.
3 0
Gooseman
Zaterdagmiddag?
0 0
Spuit11
Ey daar heb je de beste vriend van Guttierez!

Al lag die bal niet stil, je hebt verdiend verloren.

Volgende keer graag een erehaag, wel zo respectvol naar de beste van het land.
3 0
ajax1981
Wat een heerlijkheid is Ten Hag dan. Rust en redelijkheid.
3 0
Red Devil
V Bommel moet niet zo lopen janken en kan zich beter druk gaan maken over die schoppertjes in zijn team.
Ook had hij het weer druk met het versieren van de 4e man.
De CL groepsfase gaan ze ook niet halen die Lampies.
3 0
Ajax4xbestevaneuropa
Dit is typisch zo'n geval dat als psv zelf zo'n goal had gemaakt, van bommel na de wedstrijd ook niet zou roepen Die 2e goal van ons had niet mogen tellen want de bal lag niet stil. Want dan hou je lekker je mond en denkt van bommel Hebben wij ook een keer mazzel. Als je een grote meneer bent kaart je dit niet eens aan want dan ben je aan het mierenneuken. Zelfde als hij bij een goal waar een inworp aan vooraf ging zou zeggen Hij stond met zijn teen over de lijn. Als je er dan al over begint begin dan met Wij hadden eigenlijk rood moeten krijgen, maar. . . .
2 0
behangdelul
PSV staat bekend om het doorspelen tot de scheids affluit. Die trappen nooit een bal buiten. Dus karma.

Daarnaast moet die drol van een CV niet zo huilie huilie blijven liggen dan valt die goal misschien niet eens.
1 0
Rdk1983
Huile Mark. Huile. Zorg eerst maar dat je spelers niet mensen half t ziekenhuis intrappen.
2 0
Kaatje
En die arme Blind moest vanmorgen opstaan met een Hendrixje onder zijn oog. ;-)
2 0
AFCAPolarBear
Je schaamt je toch kapot als je hoofdtrainer zo (altijd) voor de camera verschijnt! Als stelletje kuikentjes lopen ze achter hem aan, verdere woorden is kansloos, net als het seizoen van PSV!
4 0
Jan Doedel
BREAKING!!!

Mark van Bommel heeft t vorige seizoen nog ff terug gekeken en heeft maar liefst 86 doelpunten van Ajax af moeten keuren.
Als resultaat daarvan is niet Ajax masr psv kampioen geworden aldus hoofVAR Mark van Bommel.
5 0
mcatarinob
Van de kant af kun je alles zien volgens Van Bommel. Wel door een PSV bril uiteraard.
4 0
MankeNelis
Bommel is in heel zijn houding Kansloos.
1 0
Radie125
HUILEN MET 6 HOOFDLETTERS
2 0
Noxin
Piep piep hallo
1 0
MPAjax
het trieste is dat scheidsrechters hem niet naar de tribune sturen voor opmerkingen op de leiding tijdens de wedstrijd, lijkt wel alsof ze met hem samenspannen of hij met de knvb afspraken heeft gemaakt stiekem dat hij zoveel mag zeiken tijdens de wedstrijd
2 -1
AFCAMM
Zijn papa en mama zijn op het kantoor geweest en hebben daar een heel lang gesprek gehad, om uit te leggen dat hun Bommeltje gewoon een beetje anders is en dat hij het heus niet zo meent.
6 0
Redrum
Onze Mark is een hele speciale jongen.
0 0
DeWijsneus
En heeft heel de nacht liggen huilen, daar vergis je je misschien in. Is nog niet zo'n kwade knul, kan er alleen zo weinig aan doen.
1 0
TontoKarnaggel
Het treurige hieraan is dat de bal wel stil lag en er helemaal geen hoofdblessure was. Het feit dat die bommel dat ook wel weet maakt het zure gezeik van hem zo mogenlijk nog triester.
3 0
AlexIbarra
Om eerlijk te zijn dacht ik bij die Var ook dat hij hem af zou keuren vanwege de bal die niet volledig stillag. Of althans, ik kon niet zien of hij nou wel of niet helemaal stil lag.
Als coach moet je je uiteraard schamen om hierover te beginnen, goal viel 30 sec. later.

Voor een verdediger die aan de verkeerde kant dekt en dan maar tegen een arm aan duikt kun je natuurlijk niet fluiten, een goal afkeuren of het spel stilleggen. De aandacht voor hoofdblessures schept een heel nieuw probleem in het voetbal, spelers van clubs als Psv en Atletico gaan gewoon bij elke tegenaanval naar hun hoofd liggen grijpen.

Ik hoop dat Mark de miljoenen kijkers gerust heeft kunnen stellen, die vreesden natuurlijk allemaal voor ernstig hersenletsel bij de verdediger...
3 0
Schip
Hoe hij gisteren de pers te woord stond vind ik echt niet sporen. Hij dreigt nog net niet met een klap. Wat een mafkees man. Je hebt de JC schaal niet gewonnen. Relativeer eens bos uien.
4 0
TontoKarnaggel
Ach, misschien moeten we het hem maar niet te erg kwalijk nemen, frustratie doet nu eenmaal gekke dingen met mensen en die van bommel loopt natuurlijk al deccenia rond met de ultieme karrevracht aan frustratie tegenover Ajax.
0 0
ArthurG
Zelf had ie al met 10 man moeten staan, maar daar zegt ie natuurlijk niks over. Maar wel janken dat ie vond dat de bal niet stil ligt, of dat als een verdediger uitgespeeld wordt en gaat liggen, het spel stilgelegd moet worden. Nouja, na zo'n overwinning kan ik eigenlijk ook wel een beetje genieten van dat gejank.
2 0
Radie125
zei hij wel water over maar was gewoon weer boolshit
0 0
Babangida83
Bal lag inderdaad niet stil. Maar de vraag is, kan de Var daar op ingrijpen?
0 -2
Tscheu
Lag wel stil.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Zure zeikwijf
1 0
MM1974
Zeikerd 1e klas die van Bommel
1 0
MPAjax
lekker voor m dat die trap in het gezicht goed werd gemaakt want daar zegt hij niks over

hendrix moest rood krijgen maar de scheids is niet geschikt voor topwedstrijden
2 0
Jojo14
Op het moment van spelen lag de bal net stil. Heel misschien rolde 'ie een milimeter door, maar kom op zeg. En waarom kreeg deze kwal geen kaart toen hij aan het begin van de wedstrijd tijd ging rekken met de bal onder zijn voet?
4 -1
Raoul14
Een godsgeschenk zo’n Von Bommel in ons trainersgilde. Altijd een gentleman, geen onvertogen woord, de bescheidenheid, rust en sympathie zelve. Altijd respectvol naar de tegenstander en journalisten, altijd eerst in de spiegel kijkend en de schuld bij zichzelf zoekend en vooral Een Groot Verliezer, daarmee staat hij op eenzame hoogte. Hoe lang mogen wij nog van deze man genieten? :-)
18 0
Simpelishetmoeilijkst
Dat vind ik mooi Verwoerd. Goed goed aan.
1 0
Frank1978
Een "volwassen" man die Ten Hag uitscheldt voor kale en dan van zijn spelers volwassenheid eist, deze man is echt gewoon niet goed wijs.
14 0
JariJari
Ik vond Ten Hag zijn reactie wel mooi
3 0
Redrum
Ja een sieraad voor de sport is het gewoon. Een prachtig uithangbord voor de club psv. Stiekem wel jaloers op ze hoor.
4 0
Frank1978
Ik zou me werkelijk doodschamen als deze clown trainer van AJAX was. Cocu speelde laf voetbal, maar was voor de rest als persoon echt een verademing ten opzichte van deze griezel.
14 0
Leviathan
En als je Van Bommel hoort praten buiten voetbal om klinkt hij best sympathiek en als een aardige vent, maar zodra hij voetbalt of traint is hij om te janken.
0 0
GinoAFCA
jankbal. off topic dat Feyenoord gaat nog in rechterrijtje belanden whahaha
0 -1
mgtow
Ik lees alweer een hele hoop geklaag op fr12 dus ik zit weer even te genieten.
0 -1
Mathobo
Deze vent blijft me maar verbazen. Hoe kan je zo zijn
2 0
Markopantelic007
Toch is het ook een soort van aandoenlijk. Mark beseft ook dat ze de aansluiting met Ajax volledig kwijt zijn. Wel jammer ook, zie toch liever een sterke competitie met 2 clubs in de CL.
2 -1
markk
Voor de mensen die het zich nog afvragen, de bal lag wel degelijk stil maar slechts een fractie van een seconde: https://youtu.be/3Nsnzwn6poY?t=117 (speel op 0.25 snelheid) en Tadic gaf natuurlijk geen elleboog. Daarnaast is het concept van het spel stil leggen wanneer er iemand geblesseerd is aan zijn hoofd natuurlijk ook scheef, zo kan iedereen een gevaarlijke situatie onderbreken door te doen alsof ze gewond zijn geraakt.
1 0
Bjorn
Van Bommel is de grip totaal kwijt. Lijkt me overigens ook totaal geen prettige trainer om mee samen te werken.

Wanneer Basel ze uitschakelt breekt de pleuris uit. Zeker wanneer wij de CL zouden halen, dan is er wederom een gat van 50 miljoen geslagen.
3 0
036AFCA97
Mag hopen dat dat gebeurt, want Ajax heeft “oh zoveel” geld, maar PSV koopt ook gewoon spelers van 10 miljoen..
1 0
AjaxDordt
''Wij hadden een moeilijke loting! De bal lag niet stil! Het was geen hoekschop!''

Die excuses altijd....
3 0
Frank1978
Ze schijnen nu ook (postuum) aangifte te willen doen tegen de bedenker van ons alfabet, want AJAX staat altijd veel hoger op de ranglijst als er nog geen bal is getrapt en dat is HEEL oneerlijk hoor!
10 0
AjaxDordt
Is dat niet toevallig die vent die ook aangifte deed van matchfixing na Ajax-FC Utrecht? ;-)
2 0
FSideMaluku
Wat zou Huilebalk de Jong ervan vinden? Toch best jammer dat 'ie weg is, voelt nu toch een beetje leeg met alleen Bommeltje.
0 0
Ferd
Als je aan de kant alles ziet, zeg dan ook ff dat Hendrix een kaart of 2 extra had moeten krijgen
4 0
EuforischeRealist
Als je de beelden terugkijkt zie je gewoon dat de bal wel helemaal stil lag.

Deze vervelende vent kan het gewoon niet accepteren als zijn team overklast wordt. Als speler is het een kwaliteit die te prijzen is en je misschien als topsporter ook wel moet hebben, maar als trainer die na afloop reageert en dan naar dit soort uitvluchten zoeken is gewoon treurig.
2 0
Boer Gijs
Zat van Bommel maar eens een wedstrijd stil. De winners mentaliteit is te prijzen in hem maar ga na afloop geen onzin verkopen
3 0
B.dykstra
Dat is de eerste trainer die ontslagen gaat worden
1 0
Jan Doedel
Hoop dat ie nog jaren blijft, want is altijd lachen om die Pipo haha.
Zielige stumper!
0 -1
3*stars*3
Cocu was een laffe trainer maar kan mij niet zoveel calimero uitspraken en raar gedrag herinneren van hem.
V Bommel is echt nog gekker dan ik dacht.
Het trieste is, dat hij een held voor die schaamteloze fans is.
1 0
Simpelishetmoeilijkst
Coco had wat klasse, en dat past niet erg goed bij de lampen.
0 0
B.dykstra
Huil huil bommeltje toen zoet wilde uittrappen lag de bal ook niet stil zo en nu verder huilen
0 0
Toon meer reacties