Sandler wordt verhuurd aan Anderlecht

FinnDekker, 17-07-2019 om 18:25, 2744 views, Manchester City |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Philippe Sandler wordt het seizoen 2019-2020 verhuurd aan RSC Anderlecht. Dat is wat zijn werkgever Manchester City woensdag via de officiële kanalen van de club wereldkundig maakt. De oud-jeugdspeler van Ajax moet in België naar het niveau van de Engelse kampioen toegroeien.  

De verdediger vertrok in 2018 van PEC Zwolle naar Manchester City. Daar debuteerde de 22-jarige reeds in de hoofdmacht. Maar de speler en de club hebben nu besloten dat het belangrijk is om veel minuten te maken, vandaar de tijdelijke stap naar de Belgische topclub.

Bij Anderlecht krijgt Sandler te maken met een oude bekende. Zijn oud-collega Vincent Kompany is namelijk aangesteld als player-manager. Wanneer de verdediger volgende zomer terugkeert in Manchester heeft Sandler nog twee jaar een contract, tot medio 2022.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
HeavenlyDivine
Bij hem kan ik me wel voorstellen dat ie voor Man City koos.
Laten we niet vergeten dat hij bij ons in de A2 speelde. De kans was best groot dat ie niet eens op prof. niveau zou voetballen. Dan speel je 1 goed jaar bij PEC en wil M City je opeens
2 0
Rdk1983
Minuten maken. Je zag t al aankomen. Jongen had gewoon stapje ertussen moeten doen.
0 0
MPAjax
kunnen ze later altijd nog zeggen dat ze onderdeel waren van het MC handelshuis
1 0
behangdelul
In dezelfde categorie: Redan op te halen bij Chelsea voor 2,5 mio!
1 0
ram
Is dat zou? Dan zou ik hem halen.
0 0
036AFCA97
Redan is een topper. Leek toch een van de weinigen te zijn die wél zou slagen in Engeland. Zou hem altijd halen als het kan.
0 0
Ajax27
Een van de weinigen? wie kun je opnoemen die met 16 jaar is vertrokken en die het heeft gehaald? ik kan serieus helemaal niemand opnoemen.
0 0
036AFCA97
Hahahaha. Oke, “de eerste” dan. Hoop niet dat PSV hem oppikt. Zit me ook dwars dat Malen daar speelt. Benieuwd wanneer ze gaan proberen Riedewald te maken.
0 0
036AFCA97
Halen*
0 0
Ferd
gaat naar Hertha
0 0
Marcw1972
Goh wat verrassend dat hij verhuurd wordt...zou hij nou zelf echt gedacht hebben dat hij bij MC aan spelen zou toekomen?
3 0
PetervanAmsterdam
Sandler dus op huurbasis naar Anderlecht en, volgens de Duitse sportkranten, Redan voor 4 of 5 jaar naar Hertha BSC (de club van Dilrosun).
3 0