Bazoer tekent voor drie jaar bij Vitesse

JesseTH, 12-07-2019 om 17:25, 3040 views, Vitesse |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Riechedly Bazoer vertrekt definitief naar Vitesse. De oud-Ajacied komt over van het Duitse VfL Wolfsburg en tekent een contract voor drie jaar in Arnhem. De transfer zat er al aan te komen, maar werd vrijdag officieel.

'Vitesse is een ploeg die mij bij past', spreekt Bazoer op de website van Vitesse over zijn transfer. 'De ambities spreken mij aan en daar wil ik aan bijdragen. Ik wil zo snel mogelijk belangrijk worden voor de ploeg en alles uit mezelf halen wat ik in mij heb. Ik ben namelijk nog jong en in de bloei van mijn carrière.'

Na zijn tijd bij Wolfsburg, FC Porto en FC Utrecht wordt Vitesse de vierde club waar hij aan de slag gaat sinds zijn vertrek bij Ajax. Grote successen werden het niet, want sinds de middenvelder Amsterdam achter zich liet, speelde hij slechts 44 wedstrijden op het hoogste niveau.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Simpelishetmoeilijkst
Eigenlijk dacht ik dat hij bij een clubje als de Graafschap terecht zou komen, dus hij heeft geluk gehad. Nu moet hij nog leren zijn mentaliteit t veranderen.
0 0
Rentokill
Toen Bosz kwam werd een hoop duidelijk. Waar spelers onder het trage balbtezitvoetbal van de Boer nog heel wat leken (maar stuk voor stuk elders allemaal flopten) zag hij meteen dat je met Bazoer, Gudelj, Tete, Riedewald, Ligeon, El Ghazi ook niet de oorlog ging winnen.
0 0
Liam
Ik zag dit eerder al haha. Gelukkig dacht Bosz er ook zo ver. Vooral Bazoer en Gudelj op het middenveld vond ik echt een ramp.
0 0
kaashaas
Wat heeft dit talent toch met zn carrière gedaan..
0 0
TheRiviera
Arrogantie heeft menig Ajax talent de das om gedaan. Het zelfde geld voor Bazoer. Hij vertrok omdat hij niet kon rekenen op een basisplaats. En hij dacht dat hij in een positie was om een basisplaats te eisen. Simpelweg klassiek gevalletje van een speler die dacht beter te zijn dan hij werkelijk was.
1 0
Redlum
Goede stap voor mooie voetballer, We zouden bij Ajax jeugdspelers moeten koppelen aan zaakwaarnemers. Zo veel jeugdspelers lopen te vroeg uit hun opleiding. Zonde!
0 0
Ferd
Leuk troll account
0 0
Sterretje73
Ja laten we Raiola nemen dan komt alles goed !
0 0