Familia-Castillo tekent profcontract bij Chelsea

JesseTH, 01-07-2019 om 16:40, 6254 views, Chelsea |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

In navolging van oud-Ajacied Daishawn Redan heeft Juan Familia-Castillo een zomer later ook een profcontract ondertekend bij Chelsea, zo meldt de Engelse club op haar eigen website. De linkspoot is nu tot 2022 verbonden aan de club en start het seizoen 2019/2020 positief. Zijn vorige contact liep maandag (vandaag, red.) af.

Tijdens de zomer van 2016 maakte Familia-Castillo de overstap van de jeugdopleiding van Ajax naar die van de Londenaren. Aanvankelijk kwam hij terecht in het Onder 18-team van Chelsea, maar algauw stroomde hij door naar Onder 23, de beloftenploeg van de club. In de Premier League 2 kwam hij tot op heden tot 29 duels.

Eerder dit jaar lieten zowel Redan als Familia-Castillo nog weten geen spijt te hebben van hun vertrek uit Amsterdam. Laatstgenoemde vertelde destijds gekeken te hebben naar waar hij zich het best kon ontwikkelen en dat bleek voor hem Chelsea.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Voetbalpraat
Er is toch een grote kans dat hij daar wel minuten gaat maken in het 1e ! Zijn jeugd trainer komt samen met lampard terug als trainer en assistent. Hierbij zijn al 2 concurrenten verkocht. Dus blijven er nog 2 Backs over. 1 van deze rechstback Alonso zou ontevreden zijn bij Chelsea en Stevend af op een vertrek ! Hopelijk gaat hij het redden!
1 -2
delphiero
Precies! Als er (nog steeds een kleine) kans is om als jeugdspeler door te breken bij Chelsea is dat nu wel aangezien ze deze transferperiode door die ban niks mogen halen.
0 0
aniet
Hopelijk gaat hij het redden.... waarom eigenlijk?
0 0
ajaxwestland09
Die zien we bij psv aan het werk of Vitesse
2 0
KleinMiljoen
2020: Pec bevestigt huur familia castilio
1 0
GvanderK
Daar horen we nooit meer wat over
0 -1
insectenverdelg
Hoezo? Speelt volgend jaar gewoon bij PSV.
2 0
Caparzo
Straks breek je je been! heel goed wat je gedaan hebt!
0 0
JSF
Was getekend: Raiola. Man man, die zorgt alleen voor dikke bankrekeningen en maakt zo het voetbal kapot.
0 0
Liam
Is al 19 jaar he..dan pas eerste contract. Ben bang dat ze hem niet als een topper zien. Redan had bij Ajax inmiddels al lang en breed in 1 gedebuteerd. (Ja weet dat dit artikel niet over Daishawn gaat)
1 -2
Ajax27
Maar je weet niet dat ie op z'n 16e al z'n eerste contract kreeg en net als iedere 16 jarige dan maar maximaal 3 jaar vastgelegd mag worden. Vanaf z'n 18e hadden ze m een nieuw contract mogen aanbieden maar dat doen ze nu dus op z'n 19e. Frenkie speelde ook op z'n 20e z'n wedstrijden nog in Jong Ajax... tjah het kan snel gaan. We zullen over 3 jaar zien wat er van m komt.
2 0
appeltje
Hiervoor had Familia-Castillo al een contract, zoals ook in de tekst vermeld staat...
1 0
laling
Non news, volgende item aub
0 -1
amthree
En dan verhuurd worden aan niets zeggende clubjes..
1 0