Koppositie lonkt voor De Boer na moeizame zege

NielsOpdam, 30-06-2019 om 09:35, 4424 views, NU.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Frank de Boer heeft met Atlanta United een moeizame overwinning geboekt. De oud-trainer van Ajax won in de nacht van zaterdag op zondag met 2-1 van het Canadese Montreal Impact. Daardoor lonkt de koppositie in de MLS. 

Justin Meram was de grote man aan de kant van Atlanta United. Na 35 minuten schoot de middenvelder zijn ploeg op een 1-0 voorsprong. Vlak na de rust kwam Montreal echter terug via Zakaria Diallo, zo schrijft NU.nlDe ploeg van De Boer zette daarna flink aan en pakte in minuut 83 de voorsprong. Meram schoot de 2-1 binnen, waardoor de koppositie nu lonkt voor Atlanta United. 

De Boer boekte met zijn team de negende overwinning van het seizoen. Atlanta staat momenteel op de vierde plek in de Eastern Conference. De regerend kampioen heeft 29 punten, drie punten minder dan koploper Philadelphia Union. Laatstgenoemde heeft echter wel twee duels meer gespeeld dan het elftal van De Boer. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Unuvar1980
Als je leest dat Kelvin Leerdam 1 van de sterspelers in de MLS is neem ik die competitie ook niet echt serieus hoor..Je speelt tegen de lamme en de blinde
0 0
OKP-AFCA
Dat is hetzelfde verhaal als de zogenaamd betere Belgische competitie.

Daar is Ruud fucking Vormer een sterspeler, een prutser die ze bij Feyenoord nog niet wilden gebruiken.
0 0
mgtow
Jep is een competitie van niks. Zonder de 3 designated players per team was dit nog minder dan niks.
0 0
Web
Hij flikt het dan toch nog?
In Engeland kreeg hij die kans niet naar een zwakke start ( daarna was het ook niets daar) Frank doet het altijd goed naar de winter.
1 0
ram
Frankie, ouwe kampioenenmakert!
5 0
MK77
Hup Frank!
6 0