'Babel voor drie jaar naar Galatasaray'

BVeenstra, 28-06-2019 om 10:20, 5068 views, De Telegraaf |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Voormalig Ajacied Ryan Babel gaat weer in Turkije spelen en wel bij Galatasaray. De Telegraaf schrijft dat hij na zijn medische keuring een contract tekent voor drie jaar. Zijn keuze voor Galatasaray is opvallend te noemen gezien zijn recente verleden bij aartsrivaal Besiktas.

Babel speelde het afgelopen halfjaar bij Fulham. Persoonlijk kende hij met vijf doelpunten en drie assists een prima periode, maar ook hij kon niet voorkomen dat de Londense club degradeerde uit de Premier League.

Met het oog op het Nederlands elftal wilde Babel dan ook vertrekken om zo op het hoogste niveau actief te blijven. Onder bondscoach Ronald Koeman heeft de oud-Ajacied veelal een basisplaats. Met Galatasaray is Babel alweer toe aan zijn achtste club in zijn carrière. Naast Besiktas speelde hij ook voor Ajax, Liverpool, Hoffenheim, Kasimpasa, Al Ain en Deportivo La Coruña.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RedFeather
Elke keer denk je weer
Dit is typisch een afbouwclub
En dan verkast hij weer
0 0
stefanwillem
Eerst besiktas nu Gala. Ik zou de uitwedstrijd tegen besiktas ff overslaan Ryan.
0 0
S.Ajacied
Babel is haast overal een verdienstelijke speler geweest. Bij Oranje speelt hij altijd wel een voldoende, degelijke speler wel. Drie jaar is alleen niet zo slim van Gala.
0 0
T.reckveugel
Het eerste jaar of deel daarvan, daarna houdt het snel op
0 0
GC
Zo goed is hij niet, maar op zich niet heel verkeerd gedaan van Galatasaray. Ze hoeven immers geen transferkosten te betalen, en hierdoor krijgt hij volgens mij 3 miljoen aan salaris per jaar.
0 0
De Stift
Ik had verwacht dat hij naar Feyenoord of PSV zou gaan, maar dit is natuurlijk beter voor ons. Wens hem alle succes daar, knap hoe hij zijn carriere na Liverpool vorm heeft gegeven.
1 0
WZAWZDB14
Die krijgt nog wel een paar doodsbedreigingen van Besiktas fans denk ik.
1 -1
ram
Drie jaar... Wauw. Heeft ie een goede deal mee gesloten zeg. Vreselijk land en competitie maar okay... Qua voetbal wel aardige club natuurlijk.
5 -1
smokum
Turkije is een prachtig land en heeft een geweldige competitie, overal gekkenhuis, wat dat betreft misschien wel de beste beleving/competitie van heel Europa.
1 -2
Stone020island
Bij de kleine clubs zit er echt geen hond hoor in die stadions vaak
0 0
TheTruth
Nee joh. Het is zeker een gekkenhuis, je loopt gewoon gevaar op dat veld.
2 0
ajax4lifebaby
Toch knap, zo'n carriere hij er nog uitsleept
2 0
AjaxBaggio
Dom van Galatasaray.
Mooi voor Babel. Kan nog even 10 mil binnenharken.
3 0