Oud-Ajacied Becker verkast naar Union Berlin

BVeenstra, 27-06-2019 om 10:00, 3130 views, Union Berlin |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajax-aanvaller Sheraldo Becker zet zijn loopbaan voort in de Bundesliga. De buitenspeler (24) heeft voor vier jaar getekend bij promovendus Union Berlin. De Duitsers nemen Becker transfervrij over van ADO Den Haag.

Becker, die in het afgelopen seizoen goed was voor zeven doelpunten en acht assists namens ADO Den Haag, ziet het als een grote stap om naar Duitsland te verhuizen. 'Ik kijk erg uit naar mijn periode bij Union, zeker omdat dit mijn eerste club is in het buitenland als profvoetballer. Nu is het voor mij belangrijk om snel te wennen aan het team en mijn bijdrage te leveren aan het eerste Bundesliga-seizoen', aldus de Amsterdammer op de website van zijn nieuwe club.

Ook directeur voetbal Oliver Ruhnert is blij met alweer zijn zesde zomeraanwinst. 'We hebben met Sheraldo een goedgetrainde speler gehaald, die ondanks zijn jonge leeftijd al veel ervaring heeft op het hoogste niveau. Hij heeft een erg goed seizoen achter de rug in de Eredivisie en ik denk dat hij zijn kwaliteiten ook in de Bundesliga zal laten zien.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
GrandMasterFlex
Mooi voor Becker dat hij de kans krijgt om in de Bundesliga te spelen. Hij is zeer snel en heeft een redelijke tot goede techniek techniek, dus dat zou weleens een succes kunnen worden.
0 0
RobbertB
Mooie transfer. Bundesliga. Weer een jeugdspeler in een topcompetitie.
0 0
Caparzo
Prachtig voor hem zeg, in de BL spelen en in Berlin wonen, die heerlijke Stadt. Proficiat kerel! Zou leuk appartement in Prenzlberg huren en met de S- en U-Bahn naar je werk, wat een bofkont.. :)
0 0
Jelephi
Jij doet echt je best om je kennis van Berlijn hier te plempen. Ga je toevallig ook Naar techno feestjes?
0 -1
GrandMasterFlex
Sneue reactie, maar ik denk dat je aan wilt tonen hoe sneu je bent?
1 0
JSF
Met de fiets, nog beter
0 0
Web
Dat was in mij ogen nu een speler om een moderne back van te maken.
In iedergeval het proberen waard?
Denk bij hem heel vaak aan Reiziger, toen door van Gaal omgeturnd als back.
En zo zijn er nog veel meer buiten spelers, die tijd is voorbij, maar best eens als back uitgeprobeerd kunnen worden
1 0
Ajacied33
Toch de Bundesliga in onze Beckertje, niet verkeerd. Berlijn is een mooie stad
0 0
BokkieBokstra
Eiserne Union! Mooie club, prachtstadion met veel staanplaatsen en een lopende bierpomp. Nu in de Bundesliga.
1 0
Mikey Stormram
Union Berlin is echt een mooie volksclub met een mooi stadion. En Berlijn is natuurlijk fantastisch om te wonen. Ben echter benieuwd of hij het niveau aan kan.
3 0
WantAmsterdam
ff kijken wat een verhaal het wordt met Union, het kan alle kanten op, of zoals bij Fortuna Düsseldorf of zoals bij greuther fürth, maar de ervaring zegt eigenlijk dat zo’n club maximaal twee jaar à drie jaar in de Bundesliga blijft, of je moet heel goed beleid voeren zoals ze dat bij Freiburg doen, maar persoonlijk denk ik toch dat de Bundesliga te hoog gegrepen is voor die club op langere termijn, en voor de tweede Bundesliga lijkt me Becker een leuke speler om erbij te hebben.
1 0