De Boer lijdt eerste nederlaag sinds een maand

BVeenstra, 27-06-2019 om 07:15, 3819 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajax-trainer Frank de Boer weet weer wat verliezen is. De trainer van Atlanta United ging in de nacht van woensdag op donderdag voor het eerst sinds een maand weer eens onderuit. De competitiewedstrijd tegen Toronto FC ging in de blessuretijd verloren.

Al na een minuut spelen wist Tsubasa Endoh Toronto FC op voorsprong te zetten. De ploeg van De Boer toonde vervolgens veerkracht en via doelpunten van Gonzalo Martinez en Julian Gressel kwam het al snel op een 1-2 voorsprong. Nog binnen het eerste halfuur kwam Toronto FC via Alejandro Pozuelo op 2-2.

Bij die 2-2 bleef het lang. De ploegen gingen met een 2-2 stand de blessuretijd van de wedstrijd in en in die periode gebeurde er genoeg, zo schrijft Voetbal International. Toronto FC kreeg in de extra tijd een strafschop, die benut werd door Pozuelo. Ook Atlanta United kreeg een penalty, maar de kans op de 3-3 werd gemist door Josef Martinez.

De Boer had sinds 25 mei niet verloren. Destijds ging hij met 2-1 onderuit bij Real Salt Lakte. Daarna werd er gewonnen van Minnesota United en Chicago Fire in de competitie, terwijl in het bekertoernooi de kwartfinale werd bereikt.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jornnn
Hebben een paar leuke spelers rondlopen. Martinez met dat blonde haar scoort veel, maar is niet zo hee bijzonder. Die andere martinez vind ik een leuke creatieve voetballer die ik graag in Nederland zou zien.
0 0
RobbertB
Hmn.. Ik dacht dat het helemaal niet zo goed ging daar met De Boer. Maar toch, 4e in de Conference, 6 punten achter nummer 1, maar wel 2 wedstrijden minder gespeeld.

Dat is virtueel aan de leiding ;-)

2 competitiewedstrijden en 1 bekerwedstrijd in ruim 30 dagen is ook niet echt veel. Maar het leidt wel tot een aansprekende titel van dit artikel.

Atlanta krijgt er in ieder geval op zn De Boer's niet zoveel tegen. Gem. minste tegengoals per wedstrijd.

Tweede in de conference staat Montreal, met een doelsaldo van -6. hahaha.

Gekke competitie, die MLS.
0 0