'Denswil wordt bij Bologna herenigd met Dijks'

ThijsZwagerman, 26-06-2019 om 19:25, 4269 views, Gianluca Di Marzio |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Oud-Ajacied Stefano Denswil lijkt dichtbij een overgang naar Bologna. Bij de Serie A-club kan de verdediger ploeggenoot worden van Mitchell Dijks. Denswil staat nog maar tot medio 2020 onder contract bij zijn huidige club, Club Brugge.

Denswil verruilde Ajax in de winter van 2015 voor de Belgische topclub. Club Brugge betaalde toentertijd geen geld voor Denswil, maar ging wel akkoord met het relatief hoge doorverkooppercentage van twintig procent dat Ajax voor de linkspoot verlangde. 

De Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio meldt nu dat de 26-jarige Denswil de overstap naar Bologna gaat maken. Volgens Belgische media zal er zo'n zeven miljoen euro met de overgang gemoeid zijn. Dat betekent dat Ajax dankzij het doorverkooppercentage een kleine anderhalf miljoen aan de transfer over zal houden. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
SonsOfGod
Dreamteam!
0 0
Ferd
Volgens mij hebben ze nooit samen gespeeld en worden ze dus niet herenigd.
0 0
UltimateKaos
Ze zijn allebei 26 jaar oud en ze komen beide uit de jeugd van Ajax...
Die hebben dan echt wel samen gespeeld hoor...
0 0
Ferd
Dan is Denswill jonger en Dijks ouder dan ik dacht. Ik ging er vanuit dat ze uit andere lichtingen kwamen.
0 0
AFCAsphere
Ik ga ervan uit dat hij zich via Bologna in de kijker wil spelen bij een subtopper in Italië. Bologna is namelijk de afgelopen seizoenen meerdere keren gedegradeerd, al zijn ze afgelopen seizoen wel op een mooie plek geëindigd.
0 0
DannTheDon020
Die gaan samen lekker ploppen in Italië!
5 0
RobbertB
Ik was 2 weken geleden nog in Bologna. Dat is één groot feest daar. Iedere avond loopt dat Piazza Verdi helemaal vol met studenten, overal kleine winkeltjes met koelkasten vol bier. Hoop dat ze goed presteren, CL halen, en dat wij ze loten. Ik ga graag terug voor een paar dagen.
0 0
Yeshyeshyall
Vond Denswil altijd wel een goede speler, leuk dat hij naar Bologna gaat voor hem en leuk dat wij er nog wat aan verdienen. Heb altijd gedacht dat hij op een hoger niveau mee zou kunnen maar misschien is dit het gewoon, ook niet verkeerd natuurlijk
3 0
ETM
Ja, supporters wekken al snel een beeld dat een carriere mislukt is als een hoog aangeschreven talent niet bij Barcelona terecht komt, bijwijze van..
Maar als je 'gewoon' een dikke boterham verdiend en op het hoogste niveau binnen een club een gewaardeerde kracht wordt dan doe je het natuurlijk hartstikke goed! Er zijn veel profspelers, maar veeel meer spelers die proberen profspelers te zijn en daar niet in slagen..
0 0
RobbertB
Onder De Boer, met die geblondeerde haren, speelde hij twee belabberde wedstrijden. Als je niet leefde voor de sport, zoals Frank dat deed, dan kon je vertrekken.

Dat rode baardje van Kishna was natuurlijk ook zo'n stunt. Of dat verhaal over Dijks, dat hij een tattoo op zijn kuit had laten zetten terwijl hij op zondag moest spelen. Daar kon Frank ook niet mee lachen.

Denswil was natuurlijk ook nooit hét absolute toptalent, maar Brugge en nu Bologna, zijn toch leuke clubs en natuurlijk mooie steden om te leven.
0 0
Schip
Eens. Al denk ik dat Denswil nog wel een treetje hoger kan.
0 0