Oud-Ajacied Aberkane op proef bij Sparta

ThijsZwagerman, 22-06-2019 om 22:55, 9740 views, |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Voormalig Ajax-jeugdspeler Abdallah Aberkane is momenteel op de proef bij Sparta Rotterdam. De 19-jarige verdediger stond zaterdag op het veld tijdens de eerste training van het seizoen van de Rotterdammers, zo meldt onder meer het Algemeen Dagbad.

De krant schrijft ook dat Aberkane 'normaal gesproken' niet als een potentiële versterking voor het eerste elftal van Sparta wordt gezien. De voormalig Ajacied is transfervrij nadat zijn aflopende contract deze zomer niet door Ajax werd verlengd. Sparta Rotterdam komt komend seizoen uit in de Eredivisie.

Aberkane kwam in 2016 over van ADO Den Haag en speelde voor Ajax in de Onder-17, Onder-19 en Jong Ajax. De verdediger werd gedurende zijn tijd in Amsterdam geteisterd door flink blessureleed. Zo lag de centrumverdediger annex rechtsback er vorig jaar nog vijf maanden uit met een enkelbreuk. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mivado
Kent iemand hem? Hoorde goede verhalen over hem volgens mij..
0 -2
trodat4030
Geen basismateriaal in de jeugd, maar een betrouwbare invaller. Had gewoon grotere talenten voor zich in de pikorde en das bij Ajax zeker geen schande. Prima CV die eventueel op rechtsback uit de voeten kan, maar dan maak je geen/te weinig gebruik van zijn lengte, maar voor nood kan hij het best.
3 0
Ozymandias
Ik had eigenlijk wel verwacht dat hij komend seizoen als opvulling voor Jong Ajax zou worden gebruikt zodat Ajax kan doorselecteren op iemand als Solomons.
0 0
koenos1
Heeft het bij Ajax altijd naar behoren gedaan
1 0
didierajax020
"Sparta Rotterdam komt komend seizoen uit in de Keuken Kampioen Divisie".

Nou AS, onder een steen geleefd?
6 0