Oud-Ajacied Zivkovic blijft maar scoren

BartVeenstra, 22-06-2019 om 15:25, 6858 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Voormalig Ajacied Richaïro Zivkovic blijft maar scoren in China, zo meldt De Telegraaf. Nadat hij vorige week al in vorm was met een doelpunt en twee assists tegen Shaanxi Chang AN Athletic FC, wist de spits zaterdag opnieuw te scoren. Dit keer deed hij dat tegen Zhejiang Greentown.

Zivkovic, die nu speelt voor Changchun Yatai, scoorde tweemaal. Daardoor stond zijn elftal bij rust al op een comfortabele 2-0 voorsprong. Helaas voor Zivkovic eindigde het uitduel na rust in een 2-2 gelijkspel.

In China probeert Zivkovic zijn carrière nieuw leven in te blazen. De aanvaller begon zijn loopbaan uitstekend bij FC Groningen, maar een doorbraak bij Ajax kwam er vervolgens niet van. Daarna speelde hij op huurbasis voor Willem II en FC Utrecht, waarna hij uiteindelijk naar KV Oostende vertrok.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FTS95
Zivkovic is gewoon genaaid bij ons...Hij is gehaald op 17 jarige leeftijd, in de veronderstelling dat hij bij de selectie zou aansluiten. Zonder dat FdB ook maar één keer met hem gesproken had, moest hij naar jong...dat soort jonge spelers trekken dat niet...heel jammer, nog steeds een groot talent
2 -1
Bensco
ja of het is gewoon iemand die vroeg is gepiekt en nooit zijn potentie heeft waar kunnen maken. Hij heeft bij Utrecht, Ajax, Willem 2 en Utrecht kansen gehad maar het kwam er nooit uit. Misschien was hij bjj Groningen wel zo'n groot talent omdat de rest gewoon kut was. Dat kan natuurlijk ook maar de schuld wordt gelijk bij Frank in zijn schoenen geschoven. Frank, de man waarover veel spelers met hoge waardering praten omdat hij hun kansen gaf en beter maakte. Frank, de man die meer uren doorbracht op de toekomst dan welke hoofdcoach dan ook. Ik geloof daar geen reet van. Als die nu elders wel had uit geblinkt maar eigenlijk is het overal hetzelfde verhaal met Zivkovic.
0 0
FlyingDutchMan
Aahh lullig, halen!!
0 0
036AFCA97
Leuk voor hem. Lekker de bankrekening vullen, ondertussen de man worden bij je supporters en je misschien zelfs weer in de kijker spelen. Is gewoon nog hartstikke jong.
1 0
AFCA-B93
Dat is de 2e divisie van China toch? Dan kan ik dat ook... :/
1 -4
Afstandsschot
“In China probeert Zivkovic zijn carrière nieuw leven in te blazen.”

Hahaha denk eerder zijn bankrekening nieuw leven inblazen
1 -1
kaashaas
Zit hij.op zn plek.. goed voor hem
2 0
Raoul14
Vind ik leuk voor hem.
2 0
Caparzo
*blazen
1 0