El Azzouzi bij Volendam herenigd met Jonk

SJvanveen, 20-06-2019 om 17:28, 4872 views, FC Volendam |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Zakaria El Azzouzi gaat aan de slag in de Keuken Kampioen Divisie. FC Volendam heeft de voormalig aanvaller van Ajax ingelijfd, de spits tekent voor twee seizoenen, zo maakt Het Nieuwe Oranje kenbaar. 

Het afgelopen half jaar stond El Azzouzi onder contract bij FC Emmen, maar bij de Eredivisie-club kwam hij geen minuten in actie. De aanvaller heeft nu voor zijn ontwikkeling gekozen en gaat aan de slag bij FC Volendam. Bij de ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie is Wim Jonk de nieuwe hoofdtrainer.

De oud-voetballer werkte al samen met El Azzouzi in de Ajax-opleiding en gaf hem toentertijd een vijfjarig contract. De nu 23-jarige speler is zo herenigd met een oude bekende en ook Jasper van Leeuwen, voormalig manager jeugdscouting in Amsterdam, is content met de aanwinst. 'Wij kennen Zakaria natuurlijk al langer en weten wat hij in zijn mars heeft', laat hij weten op de clubsite

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
geDaante
Lekker voor Volendam, een zeer complete spits met zeer veel potentie, mits hij vertrouwen krijgt en voelt, en voor de sport gaat leven. Denk namelijk dat het bij hem een mentale kwestie is of was.

Bij Twente speelde hij zich al snel in de basis, en deed het daar uitstekend, heb elke wedstrijd live gezien dus kan het weten. Zette de zeer goede lijn voort vanuit de jeugd van Ajax.

Onbegrijpelijk dat Twente niet met hem doorging, of kon.
2 -3
MosesD
Hoe kom je daar toch bij? Bij Twente begon hij aardig, maar al snel op de bank. Was totaal niet overtuigend. Terecht afscheid van genomen. Ook daarna bij Sparta en Excelsior was het weinig tot niets. Maar goed omdat Jonk het in het zag zitten is het in jouw ogen een geweldige speler. Lachwekkend. Bij Volendam op zn plek wellicht, net als Jonk. Een gouden duo dus, die Volendam naar de titel brengen samen met Jantje Smit.......
2 -3
trodat4030
Je haalt óf een hoop door elkaar, óf je weet niet waar je het over hebt. Speelde bij Twente 13 vd 17 wedstrijden en miste er 4 door een schorsing na een rode kaart. 13 keer bij de selectie, 1 invalbeurt (eerste wedstrijd) en vervolgens 12 keer basis. Dussssssssssss.....
1 0
MosesD
Maar leg eens uit waarom moest hij weg bij Ajax, bij Twente, bij Sparta, bij Excelsior. Omdat hij van de fantastische statistieken had en de pannen van het dak speelde? Ik vrees toch van niet hoor...... ;-)
0 0
geDaante
‘Omdat Jonk het in hem zag zitten is het in jouw ogen een geweldige speler’???

Haha what the fuck...

En je gaat mij niet vertellen dat jij alle wedstrijden van Twente live gezien hebt.

Ik wel, daar mijn pa Tukker is van origine en ik met hem meekijk. In de A1 bij Ajax ook zéér sterk.
0 0
MosesD
Ik heb m een potje live zien spelen, vriend van mij is enorme Twente fan. Hij begon aardig, maar daarna was het over. Wilden hem niet overnemen. Ook Sparta en Excelsior hadden geen interesse. In de jeugd speelde hij soms aardig, maar dat zegt weinig. Er zijn legio voorbeelden van spelers die het in de jeugd meer dan goed doen, maar tekort komen voor het laatste stapje.
0 0
MichelAngelo66
Heeft Jonk jouw iets misdaan? Is het je onbeantwoorde heimelijke liefde? Beetje sneu dat je zo’n vervelend houdinkje aanneemt elke keer als er maar een halve zin over Jonk gesproken wordt of er maar iets naar hem verwijst.
2 -2
MosesD
Mag ik niet kritisch zijn tov Jonk en Azzouzi? Dat is best apart. Gedaante vind ze beide geweldig, ik heb daar toch een andere mening over en vooralsnog geven de statistieken mij gelijk.
3 -2
trodat4030
Kritisch zijn mag zeker, maar zorg wel dat het gestoeld is op feiten en niet op jouw haat jegens hen. Neem op zn minst de moeite om de statistieken even op te zoeken, want je zit er gewoon naast.
0 0
Ozymandias
Natuurlijk mag je kritisch zijn op Jonk maar jouw kritiek op hem is vaak net zo overdreven als de kritiek op Overmars en Ten Hag was van bepaalde andere leden hier op AS. Jonk heeft een enorme impuls gegeven aan de jeugdopleiding van Ajax. Dat hij daarin ook fouten heeft gemaakt (bijvoorbeeld door Jongkind te veel macht te geven die daar gebruik van maakte door zijn gehele vriendengroep een rol binnen Ajax te geven) maar we moeten Jonk eeuwig dankbaar zijn voor de vooruitgang die de jeugdopleiding onder zijn leiding heeft geboekt.
0 0
MosesD
Ja, daar ben ik het gewoon niet mee eens. De opleiding van Ajax is altijd leidend geweest en nooit 'af'. Er zijn goede dingen toegevoegd, maar Jonk is gebleken geen manager te zijn, het was een chaos. Een goede trainer vind ik het denk ik wel. Maar ja, dat is nogal een verschil natuurlijk. Dat mag ik blijkbaar niet zeggen. Ik wens Jonk alle succes, maar dat hij niet bij een topclub aan de slag is gegaan, betekent dat ik niet de enige ben die zo over hem denkt.
1 -2
Aetim
“Dat hij niet bij een topclub aan de slag is gegaan, betekent dat ik niet de enige ben die zo over hem denkt.”

Als je de dingen zo beredeneert, ben je gewoon populistisch bezig. Hou je aan de feiten. En als je de feiten niet kent, verzin ze er dan niet bij.
1 -1
MosesD
Ah, populistisch. Leg uit, wat er populistisch aan kritisch zijn op bepaalde punten en conclusies die schijnbaar kloppen? En wat is überhaupt populistisch in een voetbaldiscussie?
0 0
Aetim
Je hebt gelijk, populististisch is niet het juiste woord. Bedrieglijk is een goed alternatief.
1 0
MosesD
Haha, jongen wat zwam jij uit je nek. Maar goed, Jonk is wellicht helemaal op zijn plaats bij FC Volendam. Op naar het kampioenschap!
0 0
Aetim
Ik ben een meisje
0 0
MosesD
Volendam kampioen en Zakaria topscorer en beste speler Keuken Kampioen Divisie, zal een enkeling nu denken.....
1 -2
fritsus
Opgeruimd staat netjes zullen ze bij ajax denken.
Dat is die vent die o.a. politieagentes in elkaar slaat en conducteurs bedreigt.
Fijne aanwinst in dat vissersdorp.
2 -6
Ferd
Nee, dat is niet die vent. Dat waren Lestiene en Zoet. Spelers van jouw club https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/205592/PSV-spelers-Lestienne-en-Zoet-opgepakt-na-vechtpartij-op-Stratumseind-Eindhoven-VIDEO
1 -1
geDaante
Door zo onwetend en bevooroordeeld te reageren, zet je jezelf alleen maar in een twijfelachtig daglicht.
2 -1
Ozymandias
"Dat is die vent die o.a. politieagentes in elkaar slaat en conducteurs bedregt."

Van dit verhaal bleek later zeer weinig te kloppen. Hij is geloof ik uiteindelijk ook vrijgesproken of zelfs nooit aangeklaagd.
5 -1
DeKenner
Haha idd. Iemand roept 1x iets en dat achtervolgt zo’n speler (waarschijnlijk onterecht) voor de rest van zijn leven. Onder Jonk was hij fantastisch. Ook in de Youth League. Zou leuk zijn als hij hem opnieuw weet te raken.
5 0