Zimling stopt en gaat aan de slag als sportief directeur

JesseTH, 16-06-2019 om 17:30, 4669 views, Kolding IF |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Niki Zimling, goed voor twaalf duels in het rood-wit van Ajax, zet een punt achter zijn actieve carrière. Lang rusten doet de Deen echter niet, want zijn volgende job als sportief directeur heeft hij al binnen. Kolding IF, actief op het tweede Deense niveau, strikt de oud-middenvelder.

'Met een lange carrière als professional in Denemarken en bij andere clubs in het buitenland heb ik veel ervaring opgedaan', reageert Zimling op de website van Kolding IF. 'Dat kan ik met me meenemen naar mijn nieuwe baan. Ik heb de schoenen officieel aan de wilgen gehangen, maar ik zal nog steeds in mijn trainingskleding bij de jeugd en het eerste team verschijnen.'

Zimling kende als voetballer een rijke carrière wanneer het gaat over het aantal clubs waarbij hij speelde. Naast Ajax versleet de middenvelder nog acht clubs, waaronder NEC Nijmegen, Udinese en Club Brugge. Hij sloot zijn loopbaan af bij SönderjyskE.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Truth
Kibbeling..? Ja, lekker, met knofloksaus graag!
0 0
Maus1978
Ik was idd wel benieuwd naar Zimling...wellicht dat we ook nog een item kan komen over Atouba? Hoe zou het daar toch mee zijn ?
1 -1
Arek Milik
Pracht voetballer. Dat deze man nog geen standbeeld heeft. Echt pure genot dat hij ooit een Ajax-shirt heeft gedragen!
1 -7
SuperJ00d
Nummer 32 voor altijd bevriezen voor deze legende. Ik snap niet dat Ajax hem niet meteen een rol binnen Ajax hebben gegeven...
2 -10
jaribombari
Ik heb mijn zoon 'Zimling' genoemd. Zo idolaat was ik van deze man. Meest onderschatte voetballer van de eredivisie ooit. Intelligentie gekoppeld aan balvaardigheid, gecombineerd met inzicht en het hart van een ware krijger. Ik heb een tattoo op mijn rug als eerbetoon. Zimling the Kingling staat er op.
1 -7