'Transfer naar Premier League lonkt voor Cillessen'

BVeenstra, 14-06-2019 om 10:25, 5353 views, Sport |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Voormalig Ajax-keeper Jasper Cillessen vervolgt zijn carrière mogelijk in de Engelse Premier League. De goalie zou volgens de Catalaanse krant Sport in de belangstelling staan van drie clubs uit de Engelse topcompetitie.

Het is geen geheim meer dat Cillessen aast op een vertrek bij FC Barcelona. De keeper is er drie seizoenen lang reserve-keeper geweest en wil nu weer ergens eerste keeper zijn. Volgens Sport zal een transfer snel rond gaan komen. Ondanks een clausule van zestig miljoen euro in zijn contract lijkt Barça de goalie voor iets meer dan twintig miljoen euro te willen laten gaan. Een paar clubs zouden aan die vraagprijs willen voldoen, al zou Benfica zijn afgevallen.

De kans is nu aanwezig dat Cillessen naar de Premier League verkast. De drie clubs die worden genoemd zijn West Ham United, Everton en Manchester United. Bij die clubs staan nu respectievelijk Lukasz Fabianski, Jordan Pickford en David de Gea onder de lat. In Spanje zou Valencia nog altijd interesse hebben in de oud-Ajacied. Daarvoor moet de club wel eerst Neto verkopen, waardoor een eventuele transfer naar Valencia nog wel even kan duren.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
pizzapunt
Jappie kan denk beter in de Bundesliga keepen. hij is een goede lijnkeeper, maar zo zeker niet als het oorlog in de 16 is. Leverkusen/BVB/Schalke lijken mij mooiere keuzes, áls die aankloppen. lekker dicht bij Groesbeek.
1 0
Ajaxxxisdebeste
Man Utd in PL is beste optie dan speelt die op top niveau en bij Man Utd kan het niet veel slechter gaan dus perfect voor Oranje.
2 0
AJAXAFC1
Als de gea weggaat want anders zit jappie gewoon op het banki maakt op mij geen hele goeie indruk laatste tijd
0 0
Red Devil
Heel mooi voor hem en dan gaat hij ook weer wekelijks keepen.
1 0
Stamhoofd
Dan kun je het beste voor West Ham kiezen, dan sta je zeker in de basis.
0 0
ram
Dan zou ik lekker bij Barca blijven...
0 0
3*stars*3
Denk dat hij het heel moeilijk gaat krijgen in Engeland, met dat opportunistische voetbal.
Vooral bij hoge voorzetten en dode spelmomenten.
Valencia zou een mooie club zijn voor em en hij gaat ook de CL in.
0 0
Rsv
Absoluut niet, Fabianski is een van de betere keepers in de PL. Jasper lijkt mij bij alledrie de clubs bankzitter te worden dus die clubs zullen geen 20 miljoen betalen voor een tweede keeper vermoed ik.
0 -1
ajaxajaxajax
Volgens mij houden ze bij Man U rekening met een vertrek van de Gea.
0 0