Buitenland: De Boer wint pas na verlenging

BVeenstra, 14-06-2019 om 07:15, 4917 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het seizoen is al een tijdje afgelopen, maar dat betekent niet dat het voetbal stopt. Zo komen er ook midden juni de nodige oud-Ajacieden in actie. Ajax Showtime zet ze voor je op een rijtje.

Donderdag 13 juni

Frank de Boer is met Atlanta United in de nacht van donderdag op vrijdag met de schrik vrijgekomen in de US Open Cup. Tegenstander Charleston Battery werd pas na verlenging verslagen: 3-1.

De tegenstander, die speelt op het tweede niveau, kwam tegen een B-ploeg van Atlanta United zelfs op voorsprong. Pas tien minuten voor tijd deed Romero Williams namens de ploeg van De Boer wat terug. Zodoende vond er een verlenging plaats en in die verlenging wist Brandon Vazquez met twee doelpunten te zorgen voor een 3-1 zege.

Aankomende dinsdag speelt het elftal opnieuw in het bekertoernooi. Dan is Columbus Crew SC de tegenstander in de achtste finales.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jelephi
Als er nou iets niet boeiend is dan is het de MLS wel. Wat een laag niveau, dat zit tegen de onderkant van de Eredivisie aan.
0 0
Arek Milik
Waarom is deze wedstrijd niet op FOX Sports? Ze hebben toch de licentie onlangs gekocht!
0 0
amthree
Voor de MLS ja geen bekerwedstrijden.
1 0
Harrie Nak
Ik zit nu in Atlanta en er is best veel interesse / een aardige fanbase in “soccer” hier. In elke pub hangen wel sjaals van Atlanta United en andere clubs, en ik zie elke avond wel mensen lopen met het clubshirt aan.
3 0
Dolberg25
Het stadion zit ook bijna altijd vol. Snap er niks van, maar wel mooi natuurlijk.
1 0